XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός για τους φαν του ελληνικού καφέ: Κερδίστε 5 σετ από 5 χαρμάνια Λουμίδης Παπαγάλος!

Οι φαν του ελληνικού καφέ είναι αναμφίβολα πολλοί και σε αυτούς απευθύνεται ο νέος διαγωνισμός του XBLOG.gr! Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης 5 σετ που αποτελούνται και από τα 5 χαρμάνια καφέ Λουμίδης Παπαγάλος!

Η ψηφοφορία για την Παπαγαλοδρομία Λουμίδης συνεχίζεται στη σελίδα του Λουμίδη στο Facebook και δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα iPad 2! Ένας ολόδικός σας Παπαγάλος όμως θα επισκεφθεί 5 τυχερούς από όλους εσάς με 5 εξαιρετικά χαρμάνια του καφέ Λουμίδης Παπαγάλος (παραδοσιακός, σκούρος, κουπάτος για διπλό ελληνικό, αρχοντικός, χωρίς καφεΐνη)!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο ακριβώς κάτω απ΄αυτό το post γράφοντας ποιο χαρμάνι καφέ Λουμίδης Παπαγάλος προτιμάς (πχ παραδοσιακό; κουπάτο; αρχοντικό;) αλλά και πότε και πού σου αρέσει να πίνεις τον ελληνικό καφέ σου! Για παράδειγμα, στο σπίτι το πρωί; Στο γραφείο; Το απόγευμα με καλή παρέα; Κάτι άλλο;

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! Έτσι θα ενημερώνεσαι γρήγορα για τα σημαντικότερα θέματά μας και θα μαθαίνεις γρήγορα τους νέους μας διαγωνισμούς!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό μας μέσω Facebook, Twitter, Google+, κάνοντας κλικ στα σχετικά buttons που βλέπεις στο τέλος αυτού του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα ενημερωθούν και οι φίλοι σου για τον διαγωνισμό και θα έρθουν στην παρέα μας κι αυτοί!

Καλή τύχη!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, 23:59!

Μερικές μέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας θα γίνει η κλήρωση και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 5 τυχερών σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Οι 5 τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email, γι΄αυτό προσοχή να γράψετε σωστά το email σας στη φόρμα που θα συμπληρώσετε και θα γράψετε το σχόλιό σας για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό!

Εννοείται ότι διπλές-τριπλές συμμετοχές δεν επιτρέπονται! Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας παιδιά και όχι διπλά-τριπλά σχόλια με παρόμοιο όνομα/email κλπ!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
Diagonismos.grKerdisetoNethall.grTixerakias.com, GetPrize.gr, PaikseKerdise.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.