XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε 3 cocktail kit Cosmopolitan, Mojito, Dry Martini by Drinkworks!

Οι γιορτές πλησιάζουν, όλο και θα κάνετε κάποιο τραπέζι στο σπίτι με καλεσμένους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, οπότε είπαμε εδώ στο XBLOG.gr μαζί με τα παιδιά από την Drinkworks, να σας κεράσουμε τα κοκτέιλ! Έτσι ένας τυχερός θα κερδίσει 3 cocktail kit (Cosmopolitan, Mojito, Dry Martini)! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό τώρα!

Update (15/12/2011): Ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει 3 cocktail kit της Drinkworks είναι ο “iBilis” που άφησε το σχόλιο-συμμετοχή 561, γράφοντας: «ΧοΧοΧο Merry Christmas!!! Και θα είναι ακόμα καλύτερα με τα drinkworks cocktail kit! Προσωπικά προτιμώ μοχίτο και κοσμοπόλιταν! Αγαπημένο μου bar το Galaxy του Χίλτον, το οποίο φυσικά εξαιτίας των μειώσεων μισθών και της δύσκολης κατάστασης επισκέπτομαι όλο και πιο αραιά». Έχει ήδη ειδοποιηθεί με email σχετικά με την παραλαβή των cocktail kit στο χώρο του!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό – Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας ποιο είναι το αγαπημένο σου κοκτέιλ και το μέρος που σου αρέσει να το απολαμβάνεις! Για παράδειγμα σου αρέσει το Cosmopolitan και σου αρέσει να το απολαμβάνεις σε κάποιο bar-restaurant ή κάπου αλλού; Πές μας για αυτό! Απαραίτητο είναι να γράψεις το όνομα και το email σου (δεν δημοσιοποιείται), το οποίο είναι απαραίτητο για να σε ειδοποιήσουμε αν κερδίσεις!

2) Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! Έτσι θα ενημερώνεσαι για τα νέα μας post και θα μαθαίνεις γρήγορα τους νέους μας διαγωνισμούς!

3) Διάδωσε το διαγωνισμό μας μέσω Facebook, Twitter, Google+! Κάνε κλικ στα σχετικά buttons που θα δεις στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter), έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου για τον διαγωνισμό και θα έρθουν κι αυτοί στην παρέα μας!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011, 23:59!

Δύο-τρεις ημέρες μετά θα γίνει η κλήρωση από την οποία θα προκύψει ένας τυχερός, που θα επιλέξει τα 3 cocktail kit που θέλει να παραλάβει στο χώρο του (μέσω courier χωρίς καμία επιβάρυνση! Ο τυχερός μπορεί να επιλέξει για παράδειγμα είτε από 1 kit Cosmopolitan, 1 kit Mojito και 1 kit Dry Martini, είτε για παράδειγμα 3 kit Cosmopolitan ή 2 kit Mojito και 1 Cosmopolitan!

Το κάθε cocktail kit περιλαμβάνει υλικά, αξεσουάρ και συνταγή για 14 cocktail, δηλαδή ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει συνολικά όλα τα υλικά για 42 cocktail!

Dry Martini Cocktail Kit by Drinkworks

Σχετικά με την Drinkworks

Η σειρά Cocktails to Mix at Home, ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου lifestyle και τις αρχές υψηλού design, επικεντρώνεται σε πρωτότυπα φορητά κιτ τα οποία δίνουν τη δυνατότητα ακόμη και στους μη γνώστες να παρασκευάσουν και να απολαύσουν αγαπημένα cocktails στην άνεση του προσωπικού τους χώρου! Τα ιδρυτικά μέλη της Drinkworks προερχόμενα από διαφορετικά background συνδυάζουν την επιστημονική δυναμική τους και την αγάπη τους για τα cocktail, προκειμένου να αναπτύξουν το concept του Cocktails to Mix at Home σε πλαίσια υψηλού και προσιτού σχεδιασμού!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
Diagonismos.grKerdisetoNethall.grTixerakias.comGetPrize.grPaikseKerdise.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.