XBLOG logo @2x

Δες τα Πόθεν Έσχες όλων των βουλευτών στο internet

Μπορεί να πέρασαν 3 χρόνια από τότε που αρκετοί bloggers, ανάμεσα στους οποίους κι εγώ, ζητούσαμε από τη Βουλή να ανεβάζει κάθε χρόνο τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες στο ίντερνετ και να έχει όλος ο κόσμος πρόσβαση σε αυτά, αλλά επιτέλους έφτασε η στιγμή αυτή και τα Πόθεν Έσχες ανέβηκαν για πρώτη φορά φέτος στο site της Βουλής!

Αυτό φυσικά είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει πάρα πολύς κόσμος στο www.hellenicparliament.gr για να δει τα πόθεν έσχες και το site της Βουλής να μπλοκάρει για αρκετές ώρες, όμως εδώ και λίγη ώρα που το παρακολουθώ φαίνεται ότι η σωστή λειτουργία του website αποκαταστάθηκε και μπορεί ο καθένας να δει τα πόθεν έσχες χωρίς προβλήματα.

Ένα κλικ στο www.hellenicparliament.gr και πατώντας στην επιλογή αριστερά “Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης” θα δείτε τη λίστα με όλα τα ονόματα όπου μπορείτε να επιλέξετε να δείτε τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες των βουλευτών που θέλετε.

Φροντίστε να κάθεστε όταν βλέπετε τα περιουσιακά στοιχεία των 300 αρχόντων της χώρας μας, αφού σε κάποιες περιπτώσεις τα ακίνητα, οι καταθέσεις και τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία είναι πολλάαααααα!

Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση κάποιοι από αυτούς τους κυρίους και κυρίες με τα πολλά ακίνητα και τις μεγάλες καταθέσεις να ενδιαφερθούν πραγματικά για την Ελλάδα και τους πολίτες της;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.