XBLOG logo @2x

Η Dell αποκάλυψε το δικό της Surface Studio PC

Η Microsoft ανακοίνωσε το Surface Studio μια μέρα πριν η Apple παρουσιάσει το MacBook Pro με Touch Bar, στοχεύοντας να τα βάλει με το iMac και προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο ότι είναι η απόλυτη συσκευή για δημιουργούς.

Στο συνέδριο Max της Adobe στο Σαν Ντιέγκο, η Dell αποκάλυψε με ένα teaser βίντεο το επερχόμενο all-in-one PC της που θα χτυπήσει το Surface Studio της Microsoft. Δυστυχώς όμως δεν μίλησε για τις δυνατότητές του, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ή πότε θα το παρουσιάσει επίσημα.

Απ’ ότι βλέπουμε, το PC της Dell αποτελείται από δύο οθόνες και μια επιπρόσθετη συσκευή εισόδου, σαν το Surface Dial για το Surface Studio. Το μηχάνημα υποστηρίζει επίσης γραφίδες, και η κύρια πηγή εισόδου είναι μια οθόνη αφής που παίρνει την θέση του πληκτρολογίου στο γραφείο.

Το Dial φαίνεται ότι είναι μια συσκευή που θα λατρέψουν οι δημιουργοί, και ο επικεφαλής των Windows Terry Myerson είπε στο The Verge την περασμένη εβδομάδα ότι η Microsoft θα επιτρέψει σε συνεργάτιδές της να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία της για να δημιουργήσουν παρόμοιες συσκευές. Αυτό μάλλον θα συμβεί με το all-in-one της Dell.

Το 90 δευτερολέπτων teaser τελειώνει αναφέροντας ότι η συσκευή θα ανακοινωθεί σύντομα, και μας καλωσορίζει στο νέο μας χώρο εργασίας. Αυτό ακούγεται παρόμοιο με το μότο της Microsoft για το Studio: μετατρέψτε το γραφείο σας σε στούντιο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.