XBLOG logo @2x

Dell Inspiron Duo, Για σένα που θέλεις Netbook και Tablet σε μία συσκευή

Το νέο Inspiron Duo παρουσίασε η Dell, το πρώτο netbook στην αγορά που μεταμορφώνεται σε ένα Tablet PC απλά και γρήγορα!

Το Inspiron Duo διαθέτει μια μοναδική σχεδιαστική καινοτομία που του επιτρέπει να μεταμορφώνεται στιγμιαία από ένα ισχυρό netbook σε ένα πλήρες tablet PC. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζει την αμεσότητα ενός tablet PC με τη λειτουργικότητα ενός netbook.

Το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο διευκολύνει στο μέγιστο την πληκτρολόγηση ενώ η οθόνη αφής δίνει άμεσο έλεγχο σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής με ένα άγγιγμα. Η αλλαγή από netbook σε tablet PC γίνεται στιγμιαία περιστρέφοντας απλά την οθόνη και κλείνοντας το καπάκι του netbook.

Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ψυχαγωγία και την εργασία αλληλεπιδρώντας με μια συσκευή πλούσια σε χαρακτηριστικά και καινοτομίες. Ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, social networks αλλά και η πρόσβαση στα email και στα αρχεία σας είναι ένα κλικ μακριά.

Θα το βρείτε σε διάφορα καταστήματα με την τιμή του να παίζει στα 599 ευρώ.

Καινοτομίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Inspiron Duo βασίζεται στην πλατφόρμα Windows 7 Home Premium και διαθέτει ισχυρό διπύρηνο dual-core επεξεργαστή Intel Atom N550 (1.5GHz) με σκληρό δίσκο 320GB για να αποθηκεύετε αρχεία, φωτογραφίες και όλη σας τη μουσική. Η RAM 2GB DDR3 εξασφαλίζει ότι το Inspiron Duo θα ανταποκρίνεται εγκαίρως σε κάθε σας απαίτηση.

Η οθόνη αφής είναι 10.1 ιντσών HD (1366 x 768) με τεχνολογία multi-touch για να μπορείτε να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες της συσκευής με τα δάχτυλά σας. Η τεχνολογία HD σας επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο (ταινίες και βίντεο) σε υψηλή ανάλυση είτε βρίσκεστε στον καναπέ, το γραφείο ή το δρόμο.

Στο πάνω τμήμα της συσκευής υπάρχει ενσωματωμένη κάμερα 1.3 MP και ψηφιακό μικρόφωνο που διευκολύνουν την επικοινωνία και το videochat με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας. Στην αριστερή πλευρά του Inspiron Duo υπάρχουν δύο καπάκια που όταν ανοίξουν αποκαλύπτουν είσοδο για ακουστικά και δύο θύρες USB 2.0 για τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών. Η σύνδεση με τρίτες συσκευές γίνεται και ασύρματα μέσω Bluetooth 3.0 ή Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Μεταμόρφωση από Netbook σε Tablet απλά και γρήγορα

Έχοντας το Inspiron Duo σε λειτουργία netbook μπορείτε να γράψετε άνετα κείμενα με το QWERTY πληκτρολόγιο, να σερφάρετε στα αγαπημένα σας social networks, να σερφάρετε στο ίντερνετ κλπ. Αν θελήσετε να μεταμορφώσετε το Inspiron Duo σε Tablet PC μπορείτε να το κάνετε απλά και γρήγορα, αναποδογυρίζοντας την οθόνη έτσι ώστε αυτή να “κοιτάει” από την εξωτερική πλευρά του netbook και κατεβάζοντας το καπάκι της οθόνης ώστε αυτό να ακουμπήσει στο πληκτρολόγιο.

Έτσι έχετε ένα Tablet PC που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε παντού, από τον καναπέ και το κρεβάτι του σπιτιού σας, μέχρι το λεωφορείο ή το μετρό. Χάρη μάλιστα στο πρόγραμμα duoStage που δημιούργησε η Dell και ενσωμάτωσε στο Inspiron Duo, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα αρχεία σας (βίντεο, φωτογραφίες μουσική, βιβλία) με ένα άγγιγμα!

Τα πάντα με ένα άγγιγμα χάρη στο duoStage

Το duoStage είναι το λογισμικό που κατασκεύασε η Dell και θα βρείτε ενσωματωμένο στο Inspiron Duo, το οποίο έρχεται στο προσκήνιο κάθε φορά που μετατρέπετε τη συσκευή από netbook σε tablet pc, για να έχετε γρήγορη πρόσβαση στη μουσική, τα βίντεο, τις φωτογραφίες, τα παιχνίδια, τα βιβλία και τις εφαρμογές σας.

  • Αγγίζοντας το MusicStage έχετε μπροστά σας όλα τα μουσικά αρχεία που έχετε αποθηκευμένα στο Inspiron Duo, με τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες στη σειρά
  • Με ένα άγγιγμα στο VideoStage βλέπετε άμεσα τα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει αλλά και τα TV show και τις ταινίες σας
  • Όλες οι φωτογραφίες σας είναι άμεσα προσβάσιμες με ένα άγγιγμα στο PhotoStage, τις οποίες μπορείτε να ανεβάσετε γρήγορα σε Facebook και Flickr
  • Η ψηφιακή βιβλιοθήκη σας βρίσκεται στο BookStage για να διαβάσετε τα e-books σας αλλά και να αγοράσετε νέα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: Dell Inspiron Duo
  • Επεξεργαστής: Intel Atom N550 dual core processor (1.5GHz)
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 Home Premium 32 bit
  • Μνήμη: 2GB RAM DDR3 SDRAM 1333MHz
  • Δίσκος: 320GB, Serial ATA-300 – 7200 RPM
  • Οθόνη: TFT 10.1 ιντσών HD (1366 x 768)
  • Λοιπά χαρακτηριστικά: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, κάμερα 1.3MP, 2 θύρες USB 2.0, είσοδος ακουστικών

Μοναδική υποστήριξη Dell

Η Dell είναι από τις λίγες εταιρίες -ίσως η μοναδική αν δε κάνω λάθος- που έρχεται στο χώρο σας και παραλαμβάνει/επισκευάζει δωρεάν τη συσκευή σας σε περίπτωση που πάθει κάτι εντός εγγύησης. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα της Dell περιλαμβάνουν μία από τις δύο εγγυήσεις:

  1. Dell collect and return: 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας
  2. Dell Next Business Day: 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με επίσκεψη την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο σας

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.