XBLOG logo @2x

Το Dell Canvas είναι ένα προσιτό 27-ιντσο tablet monitor για γραφίστες

Η Dell ανακοίνωσε στην CES 2017 το νέο tablet monitor Dell Canvas το οποίο προορίζεται για γραφίστες και ανταγωνίζεται το ακριβότερο Wacom Cintiq 27QHD.

Το Dell Canvas εξοπλίζεται με μια 27-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2,560×1,440 pixels, που σημαίνει ότι είναι ίδια με του Cintiq 27QHD, αλλά όχι τόσο καλή όσο η 4K οθόνη του Surface Studio που έρχεται με ανάλυση 4500×3000 pixels. Από την άλλη, το Surface Studio υποστηρίζει πολλαπλή αφή 10 σημείων, ενώ το Canvas της Dell 20 σημείων, επιτρέποντας σε πολλούς να εργάζονται στο ίδιο project.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: HP ENVY Curved All-In-One: Ένα εντυπωσιακό AiO PC με κυρτή οθόνη

Όπως και το Surface Studio, το Dell Canvas έρχεται με τα Totems που δουλεύουν όπως το Dial της Microsoft. Το Canvas χρησιμοποιεί την τεχνολογία Wacom EMR και θα πωλείται με driver της Wacom. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει βάρος σχεδόν 8,5 κιλά και έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται οριζοντίως ή με κλίση.

Το Dell Canvas θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου με κόστος $1799. Είναι σίγουρα μια καλή εναλλακτική στο Wacom Cintiq 27QHD touch που κοστίζει περίπου 2.600€.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.