XBLOG logo @2x

Αποκαλύφθηκε ο πρώτος bisexual χαρακτήρας της DC

Για χρόνια όσοι διαβάζουν τα κόμικς της DC αναρωτιόντουσαν άμα στην Wonder Woman αρέσουν οι γυναίκες ή όχι. Ο σεναριογράφος του κόμικ, Greg Rucka, βγήκε τελικά να δώσει την απάντηση.

«Λέμε ότι η Diana [Wonder Woman] έχει αγαπήσει και είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες;» είπε σε συνέντευξή του στο Comicosity. «Όπως ο Nicola και εγώ το φανταζόμαστε, η απάντηση είναι προφανώς ναι.»

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι είναι μπερδεμένο το θέμα. Οι Αμαζόνες ζουν στον φανταστικό πλανήτη Θεμίσκυρα όπου ζουν μόνο οι γυναίκες. Είναι ένας παράδεισος όπου μπορείς να ζήσεις ευτυχισμένος και να βρεις και έναν σύντροφο που θα σου προσφέρει γαλήνη και μία ρομαντική και σεξουαλική σχέση. Εφόσον εκεί ζουν μόνο γυναίκες είναι λογικό να έχουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Μάλιστα δεν γνωρίζουν τον όρο “γκέι” σύμφωνα με τον Rucka.

«Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνω. Δεν έχει σημασία αν πω «ναι είναι bisexual» ή «όχι δεν είναι». Έχει σημασία να το σκεφτείς διαφορετικά. Μπορείς να το βρεις; Είναι εκεί στις σελίδες; Συμβαίνει στην ιστορία; Οπότε ορίστε η απάντηση,» συμπλήρωσε ο σεναριογράφος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.