XBLOG logo @2x

Cosmotebooks.gr: Προσφορές έως και -30% στα σχολικά είδη

Με αμέτρητες επιλογές σε σχολικά είδη, προσφορές έως και -30% για τη νέα σχολική χρονιά, όλα τα σχολικά βιβλία ντυμένα και αποστολή σε μία ημέρα, το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο, γίνεται ο ιδανικός προορισμός για γονείς, μαθητές και φοιτητές.

Σχολικά βιβλία σε πακέτα ανά τάξη, ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα αλλά και χαρτικά με δυνατότητα προσθαφαίρεσης, ανά τάξη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, σχολικά βοηθήματα, λεξικά και βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, βρίσκονται ένα κλικ μακριά. Παράλληλα, οι επισκέπτες του Cosmotebooks.gr μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια ποικιλία σε επώνυμες τσάντες, κασετίνες και χαρτοσχολικά, αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, σε προσιτές τιμές και με δυνατότητα αποστολής σε μία μόλις ημέρα.

Το Cosmotebooks.gr διαθέτει επίσης, βιβλία για το δίπλωμα International Baccalaureate (Ι.Β.) και μία μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων βιβλίων πλήρους προετοιμασίας για τις εξετάσεις GMAT, GR, STA, κ.ά. Επιπλέον με τις αγορές τους οι πελάτες παίρνουν μαζί δωροεπιταγή αξίας έως 50€ για επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας από τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Εύκολα και γρήγορα όλοι μπορούν να αγοράσουν ό, τι επιθυμούν στο Cosmotebooks.gr από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphone τους, με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal, αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα, ενώ μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους οπουδήποτε στην Ελλάδα, σε όποια διεύθυνση επιθυμούν ή σε ένα κατάστημα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.