XBLOG logo @2x

Δωρεάν όλες οι κλήσεις στους συνδρομητές What’s Up στην Κεφαλονιά για 7 ημέρες

Η Cosmote εδώ και λίγη ώρα ενημερώνει με γραπτά μηνύματα τους συνδρομητές What΄Up στην Κεφαλονιά ότι προσφέρει δωρεάν όλες τις κλήσεις τους σε εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας για τις επόμενες 7 ημέρες, δίνοντας συγκεκριμένα 1.500 λεπτά για κάθε ημέρα!

Το μήνυμα αυτό λαμβάνουν όσοι συνδρομητές What΄s Up έχουν δηλωμένη διεύθυνση στην Κεφαλονιά, κάτι που σημαίνει ότι της προσφοράς αυτής επωφελούνται όχι μόνο όσοι κατοικούν αυτή τη στιγμή στην Κεφαλονιά, αλλά και άλλοι χρήστες που πχ τα προηγούμενα χρόνια σπούδαζαν στην Κεφαλονιά και όταν ενεργοποίησαν το πακέτο What΄s Up βρίσκονταν εκεί.

Το συγκεκριμένο μήνυμα έλαβε πριν από λίγο φίλη που σπούδαζε τα προηγούμενα χρόνια στο νησί και κατά την ενεργοποίηση του καρτοκινητού είχε δηλώσει την διεύθυνση όπου έμενε στην Κεφαλονιά.

Αρχικά οι συνδρομητές λαμβάνουν το εξής μήνυμα:

«Κατανοώντας την ανάγκη σου για αυξημένη επικοινωνία λόγω του σεισμού, σου παρέχουμε δωρεάν όλες τις κλήσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής για τις επόμενες 7 ημέρες. Για την ενεργοποίηση θα ενημερωθείς με SMS».

…και ένα λεπτό αργότερα ακολουθεί νέο μήνυμα που αναφέρει:

«Σε ενημερώνουμε ότι από τώρα έχεις διαθέσιμα 1.500 λεπτά προς όλους (εντός Ελλάδος) κάθε μέρα έως και τις 4/2/2014. Ευχαριστούμε».

Επικοινώνησα με την Cosmote προκειμένου να διευκρινίσω αν τα 1.500 λεπτά είναι για όλες τις ημέρες ή για κάθε ημέρα ξεχωριστά και επιβεβαίωσα ότι πρόκειται για προσφορά 1.500 λεπτών για κάθε ημέρα αυτές τις 7 ημέρες.

Πολύ καλή κίνηση από την εταιρία!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.