XBLOG logo @2x

Συμφωνία της COSMOTE TV με την Paramount Pictures για ταινίες & σειρές πρώτης προβολής

Σε συμφωνία με την Paramount Pictures προχώρησε η COSMOTE TV, φέρνοντας σε πρώτη προβολή αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, τις ταινίες και τις σειρές Α’ τηλεοπτικής προβολής που διανέμει το στούντιο.

Ανάμεσα στις πρεμιέρες της Paramount που έρχονται στα κανάλια COSMOTE CINEMA το επόμενο διάστημα είναι η τελευταία ταινία Star Trek, το Star Trek Beyond με τους Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Ζόι Σαλντάνα και Ίντρις Έλμπα, αλλά και το Χελωνονιντζάκια II από το δημοφιλές franchise, με την Μέγκαν Φοξ, την Λόρα Λίνεϊ και τον Στίβεν Αμέλ.

Ανάμεσα στο ποιοτικό περιεχόμενο που εξασφάλισε η COSMOTE TV στο πλαίσιο της συμφωνίας, είναι και οι τηλεοπτικές σειρές της Paramount Television, όπως το κατασκοπευτικό Berlin Station με τους Ρις Ίφανς, Ρίτσαρντ Τζένκινς και Ρίτσαρντ Αρμιτέιτζ (κάθε Δευτέρα στις 23.00, COSMOTE CINEMA 4HD), που μόλις πρόσφατα ανανεώθηκε και για 2ο κύκλο.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτή τη συμφωνία με την Paramount, που εμπλουτίζει περαιτέρω το ποιοτικό πρόγραμμα των κινηματογραφικών μας καναλιών. Με τις προηγμένες τηλεοπτικές υπηρεσίες της hybrid πλατφόρμας, όπως το COSMOTE TV GO και το COSMOTE TV PLUS, οι συνδρομητές μας μπορούν να βλέπουν ταινίες και σειρές της επιλογής τους, όποτε, όπως θέλουν και όπου και αν βρίσκονται, χωρίς επιπλέον χρέωση», δήλωσε ο Διευθυντής της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

«Είναι χαρά μας που συνεργαζόμαστε με την COSMOTE TV για να φέρουμε στους συνδρομητές της κάποιες από τις πιο συναρπαστικές και αναγνωρισμένες ταινίες και τηλεοπτικές μας σειρές», είπε η Έιμι Ρέινχαρντ, Πρόεδρος της Paramount Worldwide Television Licensing & Distribution. «Η ταινιοθήκη μας προσφέρει ταινίες για όλους, θρίλερ και περιπέτειες, κωμωδίες, δραματικές ταινίες, αλλά και πολυβραβευμένα φιλμ».

Εκτός από τις ταινίες και σειρές πρώτης προβολής, οι συνδρομητές της CΟSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους πολυβραβευμένες ταινίες (Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους, Ο Δρόμος της Επανάστασης, Ένας Υπέροχος Άνθρωπος), διάσημα blockbuster (Watchmen, Minority Report, Collateral, O Πόλεμος των Κόσμων), αλλά και κλασικές επιτυχίες (Απόδραση από το Αλκατράζ, Επάγγελμα: Ζιγκολό), από την ταινιοθήκη του στούντιο.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι τις επόμενες κινηματογραφικές παραγωγές του στούντιο και μέσα από τις εξελιγμένες υπηρεσίες CΟSMOTE TV GO και COSMOTE TV PLUS.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.