XBLOG logo @2x

Cosmote Travel & Surf, Για να ελέγχεις το κόστος του ίντερνετ όταν είσαι στο εξωτερικό

Κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε… Τη νέα υπηρεσία Cosmote Travel & Surf ανακοίνωσε η Cosmote, μέσω της οποίας θα μπορείς πλέον -αν είσαι συνδρομητής Cosmote φυσικά- να ελέγχεις το κόστος για ίντερνετ όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό!

Οι συνδρομητές του Travel & Surf θα μπορούν να πλοηγούνται στο internet επιλέγοντας ένα από τα ημερήσια πάσα πρόσβασης που τους προσφέρει συγκεκριμένο όγκο δεδομένων για χρήση εντός 24 ωρών. Η επιλογή γίνεται απλά και εύκολα μέσω της ειδικής ιστοσελίδας της υπηρεσίας, στην οποία οδηγούνται αυτόματα κάθε φορά που χρειάζονται να επιλέξουν ένα νέο πάσο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη όχι μόνο για συνδρομητές συμβολαίου, αλλά και για όσους χρησιμοποιούν καρτοσυμβόλαιο και καρτοκινητή (CosmoΚάρτα, Whats΄s Up κλπ)!

Όπως είδα στο site της Cosmote με 2 ευρώ μπορείς να έχεις 2 ολόκληρα MB για να τα καταναλώσεις μέσα σε 24 ώρες (τώρα βέβαια θα πεις τι να προλάβεις να κάνεις με 2MB και θα ΄χεις και δίκιο), με 5 ευρώ μπορείς να έχεις 10MB, ενώ με 10 ευρώ απολαμβάνεις απεριόριστο όγκο δεδομένων, όπου το «απεριόριστο» μόνο απεριόριστο δεν είναι, αφού στο cosmote.gr διαβάσαμε ότι ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με όριο τα 50MB (τι νόμιζες πας στο εξωτερικό και με 10 ευρώ θα σερφάρεις άντε έτσι όσο θέλεις;) και μετά τα 50MB η εταιρία περιορίζει την ταχύτητα πρόσβασης στο ίντερνετ.

Περισσότερα για την υπηρεσία Travel & Surf μπορείς να βρεις στη σχετική σελίδα του cosmote.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.