XBLOG logo @2x

Cosmote: Συνεργασία με Hellenic Seaways, τα Highspeed γίνονται πράσινα

Τη συνεργασία της με την εταιρία Hellenic Seaways ανακοίνωσε η COSMOTE, εξασφαλίζοντας μοναδικές προσφορές στους πελάτες της.

Από τον Ιούνιο, οι συνδρομητές της COSMOTE που ταξιδεύουν με την Hellenic Seaways, στο πλαίσιο του προγράμματος Deals for You, θα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα πλοία της Hellenic Seaways, όπως τα Flyingcat και Highspeed, για επιλεγμένους προορισμούς στο Αιγαίο.

Τα ταχύπλοα της Hellenic Seaways, που θα διασχίζουν το Αιγαίο «ντυμένα» στα χρώματα της COSMOTE, είναι τα Flyingcat 4, 5 και 6 και Highspeed 4, 5 και 6.

H Hellenic Seaways είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία, η οποία με τα συμβατικά και ταχύπλοα πλοία της εξυπηρετεί περισσότερα από 30 λιμάνια στις Κυκλάδες, το Β.Α. Αιγαίο, το Ν.Α. Αιγαίο, την Κρήτη, τον Αργοσαρωνικό και τις Β. Σποράδες.

Ξεχάστε πλέον τα “κόκκινα” -ντυμένα στα χρώματα της Vodafone- πλοία της εταιρίας και κυρίως ενημερώστε όσους πρόκειται να ταξιδέψουν με κάποιο Highspeed της Hellenic Seaways για αυτή την αλλαγή για να μην ψάχνουν στο λιμάνι το “κόκκινο Vodafone πλοίο”, αφού τα συγκεκριμένα πλοία πλέον είναι πράσινα στα χρώματα της Cosmote.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.