XBLOG logo @2x

Partner του ΣΕΤΕ για την στήριξη του ελληνικού Τουρισμού η COSMOTE

Στην έμπρακτη υποστήριξη του Τουρισμού, του πλέον εξωστρεφούς κλάδου της ελληνικής οικονομίας, προχωρά η COSMOTE, αφού αποτελεί πλέον Partner του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Η στρατηγική συνεργασία της COSMOTE με τον ΣΕΤΕ καταδεικνύει την ολοένα και αυξανόμενη σπουδαιότητα των υποδομών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για τον Τουρισμό, τον τομέα της ελληνικής οικονομίας που συνεισφέρει άμεσα ή έμμεσα, περίπου το 25%του ΑΕΠ της χώρας.

Η COSMOTE, μέσω των καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων COSMOTE Business IT Solutions καλύπτει με αποτελεσματικότητα τις αυξημένες και εξειδικευμένες ανάγκες του τουριστικού κλάδου. Οι λύσεις αυτές στοχεύουν στην ενίσχυση της εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας των ξενοδοχείων αλλά και όλων των επιχειρήσεων του κλάδου, βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών τους και συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ δήλωσε: «Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα του τουρισμού και να δώσουν ώθηση στην ελληνική οικονομία. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε το τουριστικό προϊόν μας μέσω του ΣΕΤΕ, προς όφελος της χώρας μας».

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, δήλωσε: «Στόχος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων είναι η ανάδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου του τουρισμού στην ελληνική οικονομία, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τομέα. Σε αυτή τη συνεχή μας προσπάθεια, καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την COSMOTE, ως επίσημο partner μας.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.