XBLOG logo @2x

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς τη Γαλλία

Αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία μετά τα δυσάρεστα γεγονότα στη Νίκαια της Γαλλίας, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της και τους επιστρέφει την αξία των κλήσεων & SMS μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας για το διάστημα από 14 έως και 16 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα:

  • στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς τη Γαλλία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από τη Γαλλία προς την Ελλάδα και τη Γαλλία, για την περίοδο 14 έως και 16 Ιουλίου.
  • στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς την Γαλλία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από τη Γαλλία προς την Ελλάδα και τη Γαλλία, για την περίοδο 14 έως και 16 Ιουλίου.
  • στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς τη Γαλλία για την περίοδο 14 έως και 16 Ιουλίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.