XBLOG logo @2x

Η Cosmote φέρνει iPhone 5S και iPhone 5C μέσα στον Οκτώβριο

Η Cosmote ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει μέσω του δικτύου καταστημάτων OTE – Cosmote – Γερμανός τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C, ενώ όπως μάθαμε η διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Cosmote:

«Τα δύο νέα μοντέλα iPhone 5S και 5C παρουσιάστηκαν χθες από την Apple και είναι η πρώτη φορά που διατίθενται περισσότερα χρώματα και σε πιο οικονομικές επιλογές.

Η πιο ακριβή έκδοση, το iPhone 5S, σε τρία νέα χρώματα (χρυσό, γραφίτης και ασημί), θα διαθέτει καινούριο επεξεργαστή, τον 1ο παγκοσμίως με δυνατότητα 64bit, για να προσφέρει ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήσης. Νέο καινοτόμο χαρακτηριστικό είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το πιο οικονομικό μοντέλο, το iPhone 5C, θα είναι διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων (άσπρο, μπλε, ροζ, κίτρινο και πράσινο), με βελτιωμένη κάμερα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία.

Επιπλέον, και τα 2 μοντέλα θα υποστηρίζουν ταχύτητες 4G!

Τη δυνατότητα πλοήγησης στο internet με ταχύτητες 4G, προσέφερε 1η στην Ελλάδα η COSMOTE, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία των πελατών της. Η ανάπτυξη του δικτύου 4G συνεχίζεται εντατικά από την COSMOTE, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το 46% του πληθυσμού της χώρας να έχει δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τέταρτης γενιάς.

Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν στις πρώτες μεγάλες αγορές (ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Αυστραλία, Ιαπωνία) στις 20 Σεπτεμβρίου. Σύντομα αναμένονται και στη χώρα μας από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTE – COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Τα νέα μοντέλα της Apple, αναμένεται να ενδυναμώσουν την διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των Smartphones στην Ελλάδα. Ενδεικτικό είναι, ότι το 1ο εξάμηνο του 2013 πάνω από 50% των συσκευών που διέθεσε η COSMOTE ήταν Smartphones, ενώ περισσότερες από 700.000 συσκευές πουλήθηκαν στην ελληνική αγορά. Την ίδια περίοδο, οι συνολικές πωλήσεις των iPhone ξεπέρασαν το 10% επί των συνολικών πωλήσεων των Smartphones στην χώρα μας, αποδεικνύοντας το πόσο «φανατικό» κοινό έχει η APPLE».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.