XBLOG logo @2x

COSMOTE HACKATHON: Λήγει στις 14 Απριλίου η προθεσμία συμμετοχής

Λήγει σε λίγες ημέρες η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο μαραθώνιο διαγωνισμό καινοτομίας COSMOTE HACKATHON. Οι ενδιαφερόμενοι με γνώσεις προγραμματισμού, design, επικοινωνίας, ή/και επιχειρηματικότητας, που θέλουν να καταθέσουν ιδέες που θα βελτιώσουν τη ζωή μας τη νέα ψηφιακή εποχή, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.cosmotehackathon.gr έως τις 14 Απριλίου.

Η τελική φάση του θα διεξαχθεί στις 13 & 14 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δουλέψουν για 24 ώρες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην ΟΤΕ Αcademy, προκειμένου να ολοκληρώσουν και να υποβάλουν την πρότασή τους. Εξειδικευμένοι μέντορες από την επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα, θα είναι εκεί για να στηρίξουν τις ομάδες, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές και καθοδήγηση.

Ειδική επιτροπή θα αναδείξει τρεις νικήτριες ομάδες. Η 1η ομάδα θα λάβει χρηματικό έπαθλο ύψους €5.000, η 2η ομάδα θα κερδίσει δώρα προηγμένης τεχνολογίας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η 3η ομάδα δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ανεξάρτητα από τις επιλογές της επιτροπής, μια ομάδα θα επιλεγεί από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για να παρακολουθήσει ένα ολοκληρωμένο εξάμηνο σεμινάριο εξατομικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών και mentoring στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του ΟΠΑ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να χρησιμοποιήσουν εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες, όπως Virtual Reality & Augmented Reality, στην ειδικά διαμορφωμένη βιωματική αίθουσα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το COSMOTE HACKATHON υλοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin), με την υποστήριξη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και χορηγό επικοινωνίας την COSMOTE TV.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.