XBLOG logo @2x

Η Cosmote φέρνει το LG Optimus 3D

Η LG μετά το πρώτο smartphone με διπύρηνο επεξεργαστή (LG Optimus 2X), τώρα χτυπάει ακόμη μία πρωτιά, αυτή τη φορά κατασκευάζοντας το πρώτο smartphone που προσφέρει 3D εμπειρία χωρίς γυαλιά! Πρόκειται για το LG Optimus 3D, που θα διαθέσει τον Ιούλιο στην ελληνική αγορά η Cosmote.

Το LG Optimus 3D καλύπτει όλο το φάσμα λειτουργιών 3D επιτρέποντας τόσο την καταγραφή, όσο και την προβολή και αποστολή περιεχομένου 3D σε άλλους χρήστες.

Διαθέτει κάμερα 5 Megapixel διπλού φακού για εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο σε τρισδιάστατη μορφή, τα οποία προβάλλονται ζωντανά στην 4,3 ιντσών WVGA οθόνη, χωρίς να χρειάζονται ειδικά γυαλιά, ενώ μέσω καλωδίου HDMI μεταφέρονται εύκολα σε άλλες συσκευές που υποστηρίζουν High Definition ή 3D περιεχόμενο.

Με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1GHz OMAP4, μνήμη δύο καναλιών, αλλά και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 (Froyo), το LG Optimus 3D προσφέρει αξεπέραστη απόδοση γραφικών και λειτουργία πλοήγησης στο ίντερνετ.

Το 3D smartphone της LG θα διατεθεί στην αγορά από τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTEshop, στην τιμή των 590 ευρώ (589,90 ευρώ για την ακρίβεια), ενώ υπάρχει η δυνατότητα προ-παραγγελίας μέσα από το site της αλυσίδας καταστημάτων «Γερμανός» (www.e-germanos.gr).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.