XBLOG logo @2x

Cosmote, Δωρεάν κλήσεις στους σεισμόπληκτους συνδρομητές στην Κεφαλονιά

Σε προηγούμενο post πρώτο το xblog.gr σας ενημέρωσε για την πρωτοβουλία της Cosmote να προσφέρει δωρεάν κλήσεις για μία εβδομάδα (1.500 λεπτά κάθε ημέρα) στους συνδρομητές What΄s Up στην Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα όσοι συνδρομητές What΄s Up είχαν δηλώσει κατά την ενεργοποίηση του καρτοκινητού τους διεύθυνση στην Κεφαλονιά, έλαβαν γραπτό μήνυμα με το οποίο ενημερώνονταν ότι μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2014 έχουν 1.500 λεπτά κάθε μέρα για κλήσεις προς όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα η Cosmote, ενημερωθήκαμε ότι όλοι οι συνδρομητές Cosmote (συμβόλαια, καρτοκινητά, εταιρικοί πελάτες) σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, θα έχουν καθημερινά από 1.500 λεπτά για κλήσεις προς όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής για μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, η Cosmote για να διευκολύνει τους συνδρομητές της στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη που “χτυπήθηκαν” από τον εγκέλαδο:

  • Παρέχει δωρεάν όλες τις κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής, προσφέροντας καθημερινά 1500 λεπτά επιπλέον χρόνου σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου από σήμερα 29/01/14 έως και τις 4/02/14.
  • Παρέχει δωρεάν όλες τις κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής, προσφέροντας καθημερινά 1500 λεπτά χρόνου ομιλίας σε όλους τους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής για το ίδιο χρονικό διάστημα.
  • Παρέχει δωρεάν όλες τις κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής, προσφέροντας καθημερινά 1500 λεπτά χρόνου ομιλίας στους εταιρικούς πελάτες από τις 31/1/14 έως 6/2/14.
  • Παύει τις διαδικασίες φραγής μέχρι και τις 28/2/2014.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.