XBLOG logo @2x

COSMOTE Business Απεριόριστα, επαγγελματικά προγράμματα

Νέα επαγγελματικά προγράμματα συμβολαίου ανακοίνωσε σήμερα η COSMOTE, δέκα συγκεκριμένα, με το φθηνότερο πάγιο να είναι στα 10 ευρώ και το ακριβότερο στα 195. Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις και ανάλογα με το ύψος του παγίου προσφέρονται λεπτά για εθνικές κλήσεις. Όσοι θέλετε και data plan, δυστυχώς μόνο με πάγιο 95, 120 και 195 ευρώ θα έχετε 1 GB για internet στο κινητό.

Στην επίσημη ανακοίνωση που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, μαζί με τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των προγραμμάτων.

COSMOTE Business Απεριόριστα

Η COSMOTE απελευθερώνει την επικοινωνία και για τους επαγγελματίες!

Μια νέα εποχή ελεύθερης επικοινωνίας φέρνει αποκλειστικά η COSMOTE και στους επαγγελματίες, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να μιλούν όσο θέλουν, χωρίς να ανησυχούν για το κόστος, μειώνοντας έτσι τα έξοδα της επιχείρησής τους, με πάγια που ξεκινούν μόνο από 10€.

Με τα 10  νέα επαγγελματικά προγράμματα «COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ», οι επαγγελματίες συνδρομητές της COSMOTE μπορούν, να μιλάνε απεριόριστα όχι μόνο με τους συναδέλφους τους, αλλά και με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους. Και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρέωση, αλλά μόνο με το πάγιο του προγράμματος που επιλέγουν. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, μπορούν να απολαμβάνουν:

  • απεριόριστα λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς τα κινητά της εταιρείας τους, σε όλα τα προγράμματα με πάγιο από 10€
  • απεριόριστα λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς τα κινητά της εταιρείας τους και όλα τα σταθερά, σε όλα τα προγράμματα με πάγιο από 30€
  • επιπλέον, έως και 1.500 δωρεάν λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς όλα τα δίκτυα, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξουν
  • αλλά και 1 GB δωρεάν πλοήγηση στο Internet, ανάλογα με το πρόγραμμα.

Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα «COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ» απευθύνονται σε επαγγελματίες και εταιρίες και διατίθενται σε όλο το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων της COSMOTE.

Η COSMOTE βλέποντας τον κόσμο όπως οι πελάτες της, γεμάτο ελεύθερη επικοινωνία για όλους, συνεχίζει να εμπλουτίζει τη σειρά των επαγγελματικών προγραμμάτων που προσφέρει, σχεδιάζοντάς τα με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.