XBLOG logo @2x

COSMOTE: +55% κίνηση Data τον Δεκαπενταύγουστο

Επιτυχώς ανταποκρίθηκε το δίκτυο της COSMOTE στην αυξημένη τηλεπικοινωνιακή κίνηση, +55% στην κίνηση data, +90% στα SMS, χιλιάδες ξένοι επισκέπτες επέλεξαν την COSMOTE για την επικοινωνία τους.

Το κινητό τους τηλέφωνο και την COSMOTE επέλεξαν φέτος οι Έλληνες αλλά και χιλιάδες επισκέπτες της χώρας μας τον Δεκαπενταύγουστο, τη μεγάλη Γιορτή του καλοκαιριού, για να επικοινωνήσουν αλλά και για να ανταλλάξουν ευχές.

Αξιοσημείωτη είναι η αύξηση της κίνησης δεδομένων, με το ευρυζωνικό δίκτυο της COSMOTE, το μεγαλύτερο στη χώρα, να διαχειρίζεται στις 15 Αυγούστου όγκο δεδομένων αυξημένο κατά 55% σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας τα 15 ΤeraΒytes.

Παράλληλα, σχεδόν διπλασιάστηκαν τα SMS για το σύνολο της ημέρας, φτάνοντας τα 28 εκατομμύρια, αυξημένα κατά 90% σε σχέση με τον Δεκαπενταύγουστο του 2009. Τέλος, αύξηση, κατά 23%, παρουσίασαν και οι κλήσεις φωνής.

Πέρα από τις ανάγκες των συνδρομητών της στην Ελλάδα, το δίκτυο της COSMOTE κάλυψε επιτυχώς και τις ανάγκες επικοινωνίας χιλιάδων επισκεπτών στη χώρα μας. Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου περισσότεροι κατά 30% σε σχέση με πέρσι ξένοι συνδρομητές, χρησιμοποίησαν το δίκτυο της COSMOTE.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.