XBLOG logo @2x

Cosmote, Φέρνει το Nokia N8

Η Cosmote ακόμη δεν έχει ανακοινώσει μείωση των τελών τερματισμού κλήσεων προς το δίκτυό της, όπως έκαναν Vodafone και WIND, ανακοίνωσε ωστόσο ότι προχωρά στην διάθεση του νέου Nokia N8 μέσα από τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός και OTE shops.

Η ανακοίνωση της Cosmote αναφέρει τα εξής:

Το εντυπωσιακό Nokia N8, το πρώτο internet phone με τη νέα πλατφόρμα Symbian, προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE, ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάζουν ψυχαγωγία, επικοινωνία και internet από το κινητό τους.

Με εξαιρετικό σχεδιασμό και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, το Nokia N8 διαθέτει οθόνη αφής 3,5″, κάμερα 12Mpixel με φακό Carl Zeiss, δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής video υψηλής ευκρίνειας HD, αλλά και υψηλής ποιότητας ήχο με τις τεχνολογίες Dolby Digital Plus Surround Sound.

Η συσκευή παρέχει πρόσβαση σε social networks όπως το Facebook και το Twitter μέσα από ένα ενιαίο μενού, αλλά και πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές μέσω του Ovi Store, που κάνουν το internet μια μοναδική εμπειρία. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται και ο εξαιρετικής απόδοσης πλοηγός με δωρεάν χάρτες, φωνητικές εντολές, ψηφιακή πυξίδα και μετρητή επιτάχυνσης.

Το Nokia N8 μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.