XBLOG logo @2x

COSMOTE: Φέρνει το iPhone 4 τον Αύγουστο!

Πριν από λίγο έλαβα email από το Γραφείο Τύπου της COSMOTE, με το οποίο η εταιρία ανακοινώνει ότι θα διαθέσει εμπορικά στην Ελλάδα το iPhone 4 μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ενώ από την Δευτέρα 14 Ιουνίου μπορεί όποιος θέλει να προχωρήσει σε προκράτηση!

Παραθέτω την ανακοίνωση της COSMOTE:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι η COSMOTE θα διαθέσει εμπορικά το iPhone 4 μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Στις 14 Ιουνίου, η εταιρεία ξεκινάει τη διαδικασία προκράτησης, δίνoντας τη δυνατότητα στο κοινό να εγγραφεί στη λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά του νέου κινητού. Η φόρμα εγγραφής θα είναι διαθέσιμη στο www.cosmote.gr από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου.

Μάλιστα η COSMOTE διαθέτει εμπορικά ήδη στα καταστήματά της την ειδική κάρτα micro USIM που απαιτείται για την ενεργοποίηση του πιο λεπτού smartphone στον πλανήτη!

Γραφείο Τύπου COSMOTE
Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων

Πότε θα το φέρει η Vodafone;

Ανακοίνωση σχετικά με την διάθεση του iPhone 4 στην Ελλάδα εξέδωσε προχθές και η Vodafone, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πότε ακριβώς θα διαθέσει το iPhone 4 μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση της Vodafone ανέφερε τα εξής: «Η Vodafone θα διαθέσει το iPhone 4, το πιο λεπτό smartphone παγκοσμίως, με την υψηλότερη ανάλυση οθόνης σε κινητό τηλέφωνο, στην ελληνική αγορά, μέσα στους επόμενους μήνες».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.