XBLOG logo @2x

COSMOTE: Προσφορές για τα Χριστούγεννα

Διάφορες προσφορές ενόψει Χριστουγέννων ανακοίνωσε και η COSMOTE, μεταξύ των οποίων όπως θα δείτε και παρακάτω είναι δωρεάν πάγια στους νέους συνδρομητές με πρόγραμμα συμβολαίου, δωρεάν λεπτά στους πελάτες ΚαρτοΣυμβολαίου, μείωση στην τιμή του mms στους συνδρομητές συμβολαίου αλλά και στα καρτοκινητά.

Η επίσημη ανακοίνωση με τις προσφορές αναλυτικά:

Χριστούγεννα με την COSMOTE

Η COSMOTE υποδέχεται, και φέτος, τα Χριστούγεννα με μοναδικές προσφορές για τους συνδρομητές της και πλούσιο εορταστικό περιεχόμενο στις υπηρεσίες της.

Ειδικότερα, η COSMOTE παρέχει δωρεάν τα δύο πρώτα πάγια σε όλους τους νέους συνδρομητές της, που θα εγγραφούν σε ένα από τα οικιακά και επαγγελματικά προγράμματα συμβολαίου, με πάγιο από 25€. Το όφελος για το συνδρομητή είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς κυμαίνεται από 50€ έως και 390€ , ανάλογα με το πρόγραμμα. Η προσφορά ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις COSMOTE, φορητότητα αριθμού ή μετατροπή σύνδεσης καρτοκινητού σε συμβόλαιο, που πραγματοποιούνται μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2009.

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2010 οι πελάτες του ΚαρτοΣυμβολαίου, με κάθε νέα ενεργοποίηση, απολαμβάνουν δωρεάν 1.200 λεπτά προς όλα τα κινητά τηλέφωνα COSMOTE και τα σταθερά.

Επιπλέον, η COSMOTE μειώvει κατά 50% την τιμή του MMS (σε 0,20 €/MMS), από τις 18 Δεκεμβρίου 2009 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2010, για όλους τους πελάτες της  -και στα προγράμματα συμβολαίου και στην καρτοκινητή- για να στέλνουν τις ευχές τους με ξεχωριστό τρόπο.

Στο ρυθμό των Χριστουγέννων κινείται και το COSMOTE my view. Από τις 15 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα θα «φορέσει» τα γιορτινά του και θα περιμένει το νέο χρόνο με προτάσεις και ιδέες για διασκέδαση, πολλή χριστουγεννιάτικη μουσική και ένα μεγάλο «οδηγό» ψυχαγωγίας για τη χρονιά που έρχεται.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.