XBLOG logo @2x

Cosmote: Παρουσίαση τεχνολογίας LTE για ταχύτητες έως 100 Mbps!

Στο πλαίσιο του 12ου συνεδρίου Info-Com World αύριο, Τρίτη 19 Οκτωβρίου, η COSMOTE αναμένεται να παρουσιάσει πιλοτικά την νέα τεχνολογία LTE (Long Term Evolution), που επιτρέπει μετάδοση δεδομένων με ταχύτητες που αγγίζουν τα 100 Mbps!

Αυτή την εμπειρία ασύρματης ευρυζωνικότητας με τις μοναδικές αυτές ταχύτητες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες του συνεδρίου Info-Com World.

Η COSMOTE, σταθερά πρωτοπόρος στο Mobile Broadband στην ελληνική αγορά, προχωρά στο επόμενό της βήμα, παρουσιάζοντας τις τεχνικές δυνατότητες της τεχνολογίας LTE, που επιτρέπει ταχύτητες 100 Mbps για τη λήψη δεδομένων (downlink) και 45 Mbps για την αποστολή (uplink)!

Με αυτές τις ταχύτητες οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως High Definition streaming και High Definition video-conferencing, ταχύτατο browsing και αποστολή ή λήψη αρχείων.

Ο εξοπλισμός LTE που θα χρησιμοποιηθεί, θα καλύπτει αποκλειστικά το περίπτερο επίδειξης της COSMOTE στο Συνέδριο Info-Com World.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.