XBLOG logo @2x

Cosmote: Η δεύτερη εταιρεία που θα διαθέσει το iPhone στην Ελλάδα;

Αυτή την Παρασκευή 20 Μαρτίου ξεκινάει η διάθεση του iPhone στην γειτονική Βουλγαρία. Την διάθεση της συγκεκριμένης συσκευής έχει αναλάβει η Globul (θυγατρική εταιρεία της Cosmote), η οποία εξασφάλισε τα απαραίτητα δικαιώματα για τη διανομή του.

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, την Παρασκευή ή μέσα στην επόμενη εβδομάδα να αρχίσει η διάθεση του iPhone στην Ελλάδα και από την Cosmote.

Μολονότι δεν έχει υπάρξει ακόμη οποιαδήποτε ανακοίνωση, οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει τον περασμένο μήνα, δεν έχουν διαψευστεί.

Σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας «Ημερησία» μάλιστα, γίνεται λόγος για διάθεση του iPhone από την Cosmote «εντός της εβδομάδας», ενώ παράλληλα θίγεται και το θέμα των «ελληνικών»: «Στις πρώτες συσκευές που θα διανείμει η Cosmote μάλλον δεν θα υπάρχει προεγκατεστημένη η δυνατότητα για εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων, αλλά οι αγοραστές, θα μπορούν να το «κατεβάσουν» μέσω της υπάρχουσας διαδικασίας αναβάθμισης».

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν πληροφορίες για την έκδοση 3.0 του λογισμικού του τηλεφώνου, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν σε αυτή -ή σε προγενέστερη έκδοση- θα ενσωματωθούν τα ελληνικά, τα οποία φαίνεται πως «δοκιμάζονται» ήδη από τα στελέχη κάποιων εταιρειών στη χώρα μας.

Ελπίζω πάντως όταν κυκλοφορήσει το iPhone από την Cosmote να κάνουν την εμφάνισή τους και νέα δελεαστικά προγράμματα τα οποία να περιλαμβάνουν μεγάλο όγκο δεδομένων στο βασικό τους πακέτο, κάτι που δεν είδαμε από την Vodafone!

Ας περιμένουμε λοιπόν μέχρι την Παρασκευή όπου λογικά θα έχουμε νεότερες εξελίξεις σχετικά με το δημοφιλές κινητό.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.