XBLOG logo @2x

Cooklos.gr: Νέα online πρόταση για συνταγές μαγειρικής

Μια φρέσκια online πρόταση, το cooklos.gr, έρχεται να σας λύσει τα χέρια στην κουζίνα.

Το cooklos.gr δεν είναι απλά ένα ακόμα site με συνταγές μαγειρικής. Είναι το απόλυτο εγχειρίδιο για όσους θέλουν να μαγειρέψουν κάτι, από την πιο απλή συνταγή, μέχρι το πιο εξειδικευμένο και περίεργο πιάτο.

Η καινοτομία του cooklos.gr είναι η εύκολη πλοήγηση και οι πολλαπλές επιλογές αναζήτησης συνταγών. Συγκεκριμένα, το site προσφέρει τρεις διαφορετικούς τρόπους αναζήτησης.

Πρώτον, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ό,τι υλικά θέλετε και το cooklos.gr θα τα «μαγειρέψει» και θα σας δείξει όλες τις συνταγές που αντιστοιχούν σ’ αυτά.

Δεύτερον, μπορείτε να βρείτε τις συνταγές είτε απευθείας με το όνομα τους, είτε κοιτώντας στις διαφορετικές κατηγορίες.

Τέλος, εσείς που ψάχνετε τα «δύσκολα» και αναζητάτε μια συνταγή από τη βόρεια Αμερική, εύκολη, με βάση τα όσπρια και νηστίσιμη (!) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πολλαπλά φίλτρα επιλογής και να έχετε τα αποτελέσματα «στο πιάτο»!

Στο cooklos.gr θα βρείτε ακόμα χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για τα φαγητά, τα συστατικά τους, την υγεία και τη διατροφή. Ακόμη, μπορείτε να σχολιάζετε τις συνταγές, να ζητάτε συμβουλές, καθώς και να ανεβάζετε τις δικές σας συνταγές και φωτογραφίες.

Με το cooklos.gr πλέον δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην μπείτε στην κουζίνα…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.