XBLOG logo @2x

Conn-x TV Sports 2: Νέο αθλητικό κανάλι στο conn-x TV

Από τις 7 Αυγούστου 2009, στο conn-x TV, τη συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ, έρχεται το conn-x TV Sports 2. Με τη δημιουργία του conn-x TV Sports 2, οι επιλογές των φίλων του αθλητισμού αυξάνονται σημαντικά, με την παροχή μιας ακόμη αθλητικής ροής προγράμματος. Ήδη, στο conn-x TV περιλαμβάνονται περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια, μεταξύ των οποίων και τα αθλητικά Eurosport και Eurosport 2, Extreme Sports, ESPN Classic και ESPN America.

Ζωντανές μεταδόσεις αγώνων, επιλεγμένα αθλητικά προγράμματα από όλο τον πλανήτη, πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις, δίνουν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο αθλητικό περιεχόμενο του conn-x TV, εμπλουτίζοντας τις επιλογές των Ελλήνων τηλεθεατών.

Επιπλέον, το conn-x tv Sports 2 θα καλύπτει με ζωντανές μεταδόσεις σημαντικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους φιλάθλους, όπως το αυστριακό πρωτάθλημα, το γερμανικό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, καθώς και σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, όπως διεθνή μίτινγκ στίβου, διεθνή τουρνουά μπάσκετ, τουρνουά τένις, Ευρωπαϊκά Λίγκ βόλεϊ, αγώνες αυτοκινήτου DTM και Indy cars.

Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στα σημαντικά αθλητικά γεγονότα απ΄όλο τον κόσμο που εκπέμπει ήδη το conn-x TV Sports, το πρώτο κανάλι με αθλητικό περιεχόμενο του conn-x TV, που λειτουργεί από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ. Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, μεγάλα ντέρμπι από την Ισπανία (Primera Division), τη Γερμανία (Bundesliga), σπουδαίοι αγώνες από την Ιταλία (Campionato, Coppa Italia) και τη Γαλλία (Λίγκ Καπ), καταφθάνουν στα αθλητικά κανάλια conn-x TV.

Το πρόγραμμα των καναλιών από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα περιλαμβάνει καθημερινές και εβδομαδιαίες ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές, με έμφαση στους μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και παραγγελία του conn-x TV δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στα conn-xtv.gr, oteshop.gr, να τηλεφωνήσετε στο 134 ή να περάσετε από ένα κατάστημα OTEshop ή Γερμανός.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.