XBLOG logo @2x

Clubbing: Fetisch + Luv + Bondage

Με το που ανάρρωσα δεν άντεξα και πολύ να μείνω έστω άλλη μία μέρα σπίτι και έτσι το Σάββατο ήταν η πρώτη μέρα που βγήκα μετά την κλεισούρα της προηγούμενης εβδομάδας. Αρχικά είχαμε κανονίσει μόνο ένα απλό καφεδάκι στο Θησείο, όπου κυριολεκτικά γινόταν πανικός από τον πολύ κόσμο. By the way, γιατί πολλές καφετέριες ακόμα είναι τίγκα στο λαμπάκι που έχουν αφήσει από τα Χριστούγεννα?!?!?!

Καθώς η ώρα περνούσε όμως ήρθε και η όρεξη για clubbing.. Αν και από την αρχή δεν ήθελα club για να μη μπω μέσα στην κάπνα και γίνει ο λαιμός μου χειρότερα, μη ξανακυλήσω γενικά κλπ, εγώ ήμουν που τους τράβηξα προς τα κει 🙂

Πρώτη στάση καθώς κατεβαίναμε από το Θησείο για να μπούμε Ψυρρή κάναμε στην πλατεία έξω από το Luv, γιατί πετύχαμε μια γνωστή, με την οποία τα είπαμε γενικά για το clubbing και μας κάρφωσε και μερικές καταστάσεις σχετικά με τα events που έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.. Όπως ας πούμε ότι στο Red Night στο Hilton διαφήμιζαν ότι έχει είσοδο 30 ευρώ, δεν έλεγαν όμως ότι για ποτό θες άλλα 20 και για νερό άλλα 5, απαράδεκτο. Στο πάρτι του Intercontinental με Hernan Cattaneo είχαν βάλει ένα πρόσθετο πάτωμα για να μη χαλάσει το κανονικό “καλό” τους πάτωμα, το οποίο όμως “έφυγε” και οι clubbers πήγαιναν πέρα-δώθε!

Περασμένες 1:30-1:45 μπήκαμε στο Fetisch, υπεύθυνος και resident του οποίου είναι ο Viton και το μαγαζί γενικά πάει καλά και γεμίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ που είναι ανοιχτό (Monastiraki Center, πάνω από το Envy), ένα διωράκι εκεί, μετά σύντομο πέρασμα από το μπαράκι της ξαδέλφης ενός φίλου (Κύβος @ Θησείο) και μετά Luv για Christian Cambas και Dousk! (στα δεξιά οι dancers του Fetisch)

By the way: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο κερδίστε δωρεάν είσοδο στα events του Fetisch! Πώς; Μπείτε στο Clubber.gr, γίνετε μέλος αν δεν είστε και πατήστε το κουμπάκι “Διαγωνισμοί”. Εκτός από το διαγωνισμο για δωρεάν προσκλήσεις στο Fetisch, μπορείτε να κερδίσετε free είσοδο και σε άλλα events, να μπείτε σε κλήρωση για μπλουζάκια με το logo του Clubber.gr, να κερδίσετε dance συλλογές της Planetworks κλπ..!!

Πάμε λίγο το χρόνο πίσω: Προηγούμενη Παρασκευή (πριν αρρωστήσω) πήγα στο Bondage στο Κολωνάκι. Από την αρχή της σεζόν λέγαμε να πάμε, να πάμε, να πάμε, αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν πηγαίναμε! Πήγαμε λοιπόν την προηγούμενη Παρασκευή και ειλικρινά ο χώρος είναι από τους πιο ιδιαίτερους για φέτος. Μαυρόασπρα και κόκκινα χρώματα παντού, επιφάνειες καλυμμένες από καθρέπτες, κουρτίνες από αλυσίδες, σκάλα σε στυλ σκακιέρας κλπ.. (στα αριστερά η Μαριέτα από το staff του Bondage)

Καλή εβδομάδα!!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.