XBLOG logo @2x

Clubbing Παρασκευής

Παρασκευή χθες, κατάλληλη μέρα για clubbing! Πρώτο club το Fetisch στο Monastiraki Center, στον 3ο όροφο, εκεί που επί εποχής Venue ήταν το Bed. Τώρα κάτω είναι το Eny και πάνω το Fetisch, με δύο ξεχωριστές εισόδους το κάθε ένα. Στην είσοδο του Fetisch σας υποδέχεται η Δαλιδά, ενώ το μαγαζί είναι ανοιχτό μόνο Παρασκευή και Σάββατο (mr statik & viton on decks)! Κερδίστε διπλά free κάθε εβδομάδα στο clubber.gr!

Μετά το Fetisch, σειρά είχε το LUV, που χθες είχε προγραμματίσει Dj Tim, Anthony Pappa και για κλείσιμο Christian Cambas. Δεν είχε και τον τρελό κόσμο. Ευτυχώς έγινε μία ανανεωσούλα φέτος, προστέθηκε νέος φωτισμός περιμετρικά του εσωτερικού του club κλπ.. Και ο νέος χώρος που απέκτησαν δίπλα με σκοπό να ενωθεί με το κυρίως club για να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα δεν αξιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε (κατά τη γνώμη μου), αφού εκεί είναι απλά ένας μεγάλος διάδρομος που οδηγεί στις τουαλέτες.

Και μετά το LUV πήγαμε Motel, από τα λίγα club κατά τη γνώμη μου φέτος που μαζεύουν αυτό που λέμε “ωραίο κόσμο”. Χθες είχε Phatjak και Jose Zamora στα decks. Ευτυχώς που στο Motel έχουν προσέξει και τη διακόσμησή τους κλπ.. Το μόνο που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί στο dj booth έχουν βάλει την κονσόλα για το φωτισμό έτσι που για να τη δουλέψει ο φωτιστής πρέπει να κοιτάει τον τοίχο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να κοιτάει προς τα έξω για να βλέπει και τις επιλογές που κάνει στα φώτα, ε;

Μετά και από το Motel κατευθείαν στη Μιχαλακοπούλου πίσω από το Hilton για βρώμικο 🙂

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.