XBLOG logo @2x

Clubbing Παρασκευής: LAS

Το clubbing πρόγραμμά μας χθες έλεγε: LAS! Σχεδόν κάθε Παρασκευή στα decks του LAS βρίσκονται οι djs του Family the Label (Νίκος ‘NiVo’ Βουρλιώτης, Rico κλπ). Όλο λέγαμε να πάμε.. να πάμε.. να πάμε.. Ε τελικά πήγαμε χθες!

Το LAS βρίσκεται χαμηλά στη Συγγρού, δίπλα από το Διογένης Παλάς (κοντά στην Αμφθέας). Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με τη guest list, αφού ο ένας από τους πορτιέρηδες έλεγε ότι είχε λιγότερα ονόματα στη λίστα κλπ.. Αλλά τελικά με την αναφορά ενός μετρ περάσαμε όλοι.

By the way, όσοι δουλεύετε πόρτα σε club και σας δίνουν λίστες με ονόματα καλεσμένων κλπ, μη κάνετε τη βλακεία όταν έρχονται τα άτομα να τους λέτε ότι δεν είναι 6 ονόματα στη λίστα, αλλά 5 και διάφορα τέτοια! Κακό στο μαγαζί κάνετε και χαλάτε και τη διάθεση αυτών που έρχονται για να διασκεδάσουν. Δε λέω ότι το κάνουν όλοι, ούτε ότι δεν γίνεται να γίνει πραγματικό λάθος στις λίστες, αλλά ξέρω και έχω δει αρκετές φορές στις πόρτες να υπάρχει λίστα με πχ 6 άτομα στη guest list και να λένε οι πορτιέρηδες ότι είναι 5!

Κλείνει η παρένθεση και συνεχίζω: Μεγάλος σχετικά χώρος το LAS, hot dance shows από τις dancers του Family και στα decks o Dj Rico. Ο Νίκος ‘NiVo’ Βουρλιώτης χθες ήταν άρρωστος από ό,τι έμαθα και δεν έπαιξε τελικά. Εκεί ήταν και ο Ταραξίας κλπ..

Φωτογραφίες στο clubber.gr που σε μερικές μέρες ανεβαίνει η νέα εντελώς ανανεωμένη έκδοσή του και όλη η ομάδα δουλεύουμε πυρετωδώς για αυτή!!

Κλείνω, πάω για ποτάκι @ Kitchen Bar!
Have a nice Saturday night!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.