XBLOG logo @2x

Cinnamon Challenge, Το νέο καραγκιοζιλίκι στο ίντερνετ που ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσεις!

Κατά καιρούς σκάνε διάφορες “μόδες” στο ίντερνετ, κυρίως στο εξωτερικό, όχι στην Ελλάδα.

Θυμάστε ας πούμε παλαιότερα που αρκετοί νεαροί στην Αγγλία και σε άλλες χώρες που έκαναν διάφορα επικίνδυνα πράγματα, όπως το να στέκονται πάνω στις γραμμές τρένου και να φεύγουν από αυτές κυριολεκτικά 2-3 δευτερόλεπτα προτού περάσει το τρένο, τα βιντεοσκοπούσαν και ανέβαζαν τα βίντεο στο ίντερνετ.

Η τελευταία “μόδα” λέγεται “Cinnamon Challenge”, που όμως δεν κάνει πρώτη φορά την εμφάνισή της, αφού είναι γνωστή από παλαιότερα…

Όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω, οι “τρελοί” χρήστες γεμίζουν με κανέλα ένα κουτάλι, την οποία κανέλα τρώνε και… βιντεοσκοπούν τις αντιδράσεις τους!

Όπως λένε οι γιατροί, το να φας κανέλα με αυτόν τον τρόπο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό και φυσικά κάτι τέτοιο ΔΕΝ πρέπει να γίνεται!

Απορώ πώς γίνεται να έχεις δει πχ 1-2 βίντεο με ανθρώπους να δοκιμάζουν να φάνε κανέλα με αυτόν τον τρόπο και έχοντας δει τις αντιδράσεις τους να δοκιμάζεις κι εσύ να κάνεις κάτι τέτοιο!

Όπως θα δεις στα βίντεο, σε κανέναν δεν άρεσε αυτή η δοκιμή κανέλας με αυτό τον τρόπο, φαίνεται και στις αντιδράσεις τους!

Εννοείται ότι ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.