XBLOG logo @2x

Cinema | Νέες τανίες: Moneyball, In time, Arthur Christmas: Ο γιος του Αϊ-Βασίλη, New Year’s Eve

Ακόμη μία… κινηματογραφική εβδομάδα μόλις ξεκίνησε! Πάμε να δούμε τις νέες ταινίες που μας περιμένουν στις κινηματογραφικές αίθουσες να τις απολαύσουμε! Δείτε τις προτάσεις μας!

Moneyball

Η ομάδα μπέιζμπολ του Όκλαντ διαθέτει αγάπη για το άθλημα, πάθος για τη νίκη αλλά καθόλου λεφτά. Τότε ο μάνατζερ της ομάδας, Billy Beane, αποφασίζει να εμπιστευτεί το draft σε έναν computer geek προκειμένου να εντοπίσει, μέσω στατιστικών, την καλύτερη δυνατή σύνθεση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η καλύτερη ταινία της εβδομάδας, βασισμένη μάλιστα σε αληθινή ιστορία, με τους Brad Pitt, σημειωτέον πως πάει για υποψηφιότητα στα Όσκαρ, Philip Seymour Hoffman και Jonah Hill.

Βασιλιάς σε μια κόλαση

Άλλη μια ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα περιγράφει τη ζωή σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων της Νορβηγίας στις αρχές του 20ου αιώνα. Οι τρόφιμοι υπακούουν πιστά στις εντολές των φυλάκων, όμως, η έλευση ενός νεόυ κρατουμένου αλλάζει τις ισορροπίας και προετοιμάζει συνθήκες εξέγερσης. Δυνατό δράμα από τον Marius Holst.

Άλλη μια… χαρούμενη μέρα

Κοινωνικό δράμα που αποτυπώνει τα βαθιά κρυμμένα μυστικά και τις ανείπωτες αλήθειες που πληγώνουν μέσα σε μια οικογένεια και έρχονται στην επιφάνεια με αφορμή ένα… χαρούμενο γεγονός. Η ταινία βραβεύτηκε φέτος για το σενάριο στο φεστιβάλ Sundance και παρά την παρουσία των Ellen Barkin, Ellen Burstyn και Demi Moore, τις εντυπώσεις κλέβει για άλλη μια φορά το παγερό βλέμμα του πολλά υποσχόμενου Ezra Miller, από το «Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν».

Shark night 3D

Μετά τα περσυνά «Πιράνχας 3D», έρχονται και οι καρχαρίες… next!

In time

O Justin Timberlake προσπαθεί να αποδείξει το υποκριτικό του ταλέντο σε μια ταινία, της οποίας το τρέιλερ θυμίζει έντονα video clip. Ο σκηνοθέτης του θρυλικού Gattaca, Andrew Niccol, φτιάχνει έναν φανταστικό κόσμο στον οποίο ο χρόνος είναι κυριολεκτικά χρήμα, καθώς καθένας μπορεί να τον αγοράσει και να μείνει νέος για πάντα. Έξυπνο, αλληγορικό σενάριο, καταιγιστική σκηνοθεσία και πανέμορφοι πρωταγωνιστές.

Arthur Christmas: Ο γιος του Αϊ-Βασίλη

Θα κλείσουμε ευχάριστα και μέσα στο πνεύμα των ημερών με δύο χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς αλλά και μεγάλους. Το animation από την Αγγλία επιχειρεί να λύσει το μυστήριο εκατομμυρίων παιδιών πώς ο Αϊ – Βασίλης κατορθώνει να μοιράσει τα δώρα μέσα σε μια βραδιά. Χαριτωμένη, αστεία και γλυκιά ταινία, ιδανική για να σας βάλει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικη διάθεση.

New Year΄s Eve

Το επιτυχημένο εύρημα των μικρών ιστοριών, με πρωταγωνιστές όλα τα μεγάλα ονόματα του Hollywood που αλληλοπλέκονται γύρω από ένα κοινό θέμα, έχει χρησιμοποιηθεί υπέρ το δέον, άλλοτε πετυχημένα και άλλοτε όχι. Εδώ θέμα είναι, τι άλλο, η αγάπη και φόντο η πανέμορφη Νέα Υόρκη, την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Για χάρη της ρομαντικής αυτής κομεντί εμφανίζονται οι: Sarah Jessica Parker, Jessica Biel, Michelle Pfeiffer, Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Sofía Vergara, Josh Duhamel, Jon Bon Jovi αλλά και ο Robert De Niro. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να την απολαύσετε με το έτερον ήμισυ!

Καλές γιορτές και καλές προβολές!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.