XBLOG logo @2x

Νέες ταινίες: Anonymous, The Twilight, Τρίο

Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα μας καλεί με τρεις νέες ταινίες! Εκτός από την επιστροφή του Twilight, που αναμένεται να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ελληνικού box office, άλλες δύο πολύ καλές ταινίες αξίζουν της προσοχής σας!

Anonymous

Η ταινία ξεκινά με το προβοκατόρικο ερώτημα: «Ήταν ο Shakespeare μια απάτη;», υιοθετώντας τη θεωρία που θέλει τον διάσημο θεατρικό συγγραφέα να μην έγραψε ούτε μια γραμμή από τα περίφημα έργα του. Αντ΄αυτού ως δημιουργός φέρεται ο Κόμης της Οξφόρδης Edward de Vere. Η ταινία μας μεταφέρει στην Ελισαβετιανή εποχή και παρουσιάζει εκτός από την ιστορία του συγγραφέα, το πολιτικό παρασκήνιο της εποχής.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

Μετά την απίστευτη επιτυχία των «Twilight», «New Moon» και «Eclipse» και τη φρενίτιδα για τους πρωταγωνιστές της σειράς ταινιών, ειδικά από το εφηβικό κοινό, έρχεται η κινηματογραφική μεταφορά του τελευταίου βιβλίου, η οποία θα προβληθεί σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, τελείται επιτέλους ο  γάμος της χρονιάς, του Edward και της Bella, όμως, το μωρό που κυοφορεί κινδυνεύει να τους σκοτώσει ενώ ταυτόχρονα, τους φέρνει αντιμέτωπους με την αγέλη των λύκων.

Τρίο

Ένα ζευγάρι ερωτεύεται τον ίδιο άντρα και ξεκινούν μια ταυτόχρονη σχέση μαζί του χωρίς κανείς από τους δυο να το γνωρίζει. Ο σκηνοθέτης του γνωστού στη χώρα μας «Τρέξε Λόλα τρέξε», Tom Tykwer επιχειρεί να δημιουργήσει μια κωμωδία – κοινωνικό σχόλιο πάνω στις σύγχρονες περίπλοκες σχέσεις.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.