XBLOG logo @2x

Νέες ταινίες: Cloud Atlas, Frankenweenie, Buenos Aires Σ΄Αγαπώ, Ποτέ δεν Είναι Αργά, Holy Motors

Πλούσια η νέα κινηματογραφική εβδομάδα σας προσκαλεί σε μια από τις κινηματογραφικές αίθουσες για να απολαύσετε τις νέες ταινίες!

Cloud Atlas

Βασισμένο στη νουβέλα του David Mitchell, εξερευνά πώς κάθε πράξη μας επηρεάζει όχι μόνο τη δική μας ζωή αλλά και την εξέλιξη και πορεία των πραγμάτων. Έξι διαφορετικές ιστορίες καλύπτουν τη γραμμή του χρόνου από το μακρινό παρελθόν, το παρόν, μέχρι το φανταστικό, απώτερο μέλλον.

Ο Tom Tykwer του «Matrix» και τα αδέλφια Wachowski «στρατολογούν» τους Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant και πολλούς άλλους στο μεγαλεπήβολο αφηγηματικό τους εγχείρημα.

Frankenweenie

Ο Tim Burton επανέρχεται με μια ασπρόμαυρη ταινία 3D animation, «διασκευάζοντας» την κλασική ιστορία του Frankenstein. Εδώ, συναντάμε τον νεαρό Βίκτoρα, ο οποίος έχοντας πρόσφατα χάσει τον πιστό του φίλο, τον σκύλο του Sparky, αποφασίζει να τον επαναφέρει στη ζωή.

Το πείραμα στέφεται από επιτυχία, αν εξαιρέσει κανείς τις παρενέργειες και τον πανικό που προκαλεί σε ολόκληρη την πόλη… Μαύρο χιούμορ, κλασικός και αγαπημένος Tim Burton και inside jokes από τις κλασικές ταινίες τρόμου.

Buenos Aires Σ΄Αγαπώ

Όταν η γυναίκα του τον εγκαταλείπει για να ζήσει στο Buenos Aires με τον κατά πολύ νεότερό της εραστή, ο Christian αποφασίζει να αφήσει τη Δανία και μαζί με το γιο του να την επισκεφτούν και να τη διεκδικήσει.

Κωμωδία καταστάσεων συγκρίνει τις δύο διαφορετικές κουλτούρες με απολαυστικό τρόπο.

Ποτέ δεν Είναι Αργά

Να και μια ταινία για την μαμά σου… Η Meryl Streep και ο Tommy Lee Jones υποδύονται ένα ζευγάρι το οποίο έχοντας συμπληρώσει τριάντα χρόνια γάμου, αποφασίζει να ανανεώσει τη σχέση του και γι’ αυτό επισκέπτεται ένα σύμβουλο γάμου.

Η φθορά των σχέσεων και η αγάπη και η αναζωπύρωση του χαμένου πάθους, μερικά από τα μοτίβα της ταινίας.

Holy Motors

Ο αινιγματικός κύριος Oscar ταξιδεύει στη μαύρη λιμουζίνα του και μετατρέπεται από δολοφόνο, σε ζητιάνο, βιομήχανο, τέρας σε μια αλληγορική ταινία για τη ζωή και τα αλληλοσυγκρουόμενα «εγώ» μας.

Μια ιδιαίτερη ταινία, επίσημη επιλογή στο Φεστιβάλ Καννών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.