XBLOG logo @2x

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα φέρνει πολλές επιλογές για όσους ψάχνουν έναν λόγο να κλειστούν στην σκοτεινή αίθουσα. Ταινία κινουμένων σχεδίων, κωμωδία, περιπέτεια και ένα δράμα που πιθανότατα θα μας απασχολήσει ξανά στις υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Το xblog.gr σας τις παρουσιάζει και εσείς έχετε μόνο να επιλέξετε!

Οι περιπέτειες του Τεντέν: Το μυστικό του μονόκερου

Ο αγαπημένος χάρτινος, και μετέπειτα τηλεοπτικός, ήρωας των παιδικών μας χρόνων, Τεντέν, γίνεται 3D animation και μαζί με τον καπετάνιο Χάντοκ και τον αγαπημένο του σκύλο, Μιλού μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες.

Στην εντυπωσιακή αυτή ταινία, που σκηνοθέτησε ο Steven Spielberg, ξεκινούν ένα κυνήγι θησαυρού αναζητώντας ένα βυθισμένο πλοίο.

Πώς να κλέψετε έναν ουρανοξύστη

Οι υπάλληλοι ενός ουρανοξύστη αποφασίζουν να εκδικηθούν τον ιδιοκτήτη του τελευταίου ορόφου, ο οποίος καταχράστηκε τα χρήματά τους. Ενώ ο μεγαλοαπατεώνας βρίσκεται σε επιτήρηση κλεισμένος στο πολυτελές διαμέρισμα του, εκείνοι προσλαμβάνουν έναν επαγγελματία για να τους βοηθήσει να κλέψουν πίσω τα… κλεμμένα.

Ben Stiller και Edie Murphy ενώνουν τις δυνάμεις του βγάζοντας απίθανο γέλιο!

Φύλακας Αγγέλων

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός πρώην εμπόρου ναρκωτικών, ο οποίος αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή τη δική του αλλά και των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Για το σκοπό αυτό μετακομίζει στο Σουδάν και βρίσκει τον σκοπό της ζωής του στη φιλανθρωπία.

Ο Gerard Butler στον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Marc Forster, σκηνοθέτη του Monster’s Ball, να τον καθοδηγεί.

Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν

Και εμείς πρέπει να σας μιλήσουμε για αυτή την ταινία! Η μητέρα ενός εφήβου, ο οποίος γίνεται δράστης ενός μακελειού στο σχολείο του, προσπαθεί να βρει τι πήγε στραβά πατώντας rewind στη ζωή της και στην ανατροφή του παιδιού της.

Εκπληκτική μεταφορά του bestseller της Lionel Shriver, με την ερμηνεία της Tilda Swinton να θέτει σχεδόν σίγουρη υποψηφιότητα για τα Όσκαρ αλλά και τον νεαρό Ezra Miller να κλέβει τις εντυπώσεις. Η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια. Μην την χάσετε!

Καλή διασκέδαση!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.