XBLOG logo @2x

Cinema: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη να προβάλονται και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, με ένα θρίλερ και μια ελληνική κωμωδία να ξεχωρίζουν ανάμεσά τους. Δείτε αναλυτικά ποιές είναι αυτές και επιλέξτε!

The Ghost Writer

Ο Ewan McGregor αναλαμβάνει να γράψει την βιογραφία του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού, Pierce Brosnan, στην πορεία όμως, ανακαλύπτει πως η ζωή του πολιτικού είναι γεμάτη από ένοχα μυστικά. Αργυρή Άρκτος για τον σκηνοθέτη της Ρομάν Πολάνσκι που υπογράφει ένα δυνατό πολιτικό θρίλερ.

Everybody΄s Fine

Ο Robert De Niro, μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ξεκινά ένα road trip, για να συναντήσει τα παιδιά του με τα οποία είχε χάσει την επικοινωνία. Συγκινητικό δράμα με την εγγύηση των πρωταγωνιστών, χωρίς όμως, ιδιαίτερες αξιώσεις.

180 Μοίρες

Μια περιπέτεια ξεκινά για την Παναγιώτα Βλαντή, όταν αποφασίζει να ακολουθήσει τον Μιχάλη Μαρίνο που προηγουμένως είχε εισβάλλει στο σπίτι της για να ληστέψει έναν πολύτιμο πίνακα του συζύγου της. Μια ταινία που συνδυάζει τον ρομαντισμό, το γέλιο και την περιπέτεια, με αποκορύφωμα τα υπέροχα πλάνα στα Ζαγοροχώρια και την Πάργα!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.