XBLOG logo @2x

Cat B15, Άντεξε τις σκληρές δοκιμασίες του xblog.gr; (video)

Το xblog.gr έχει στη διάθεση του το Cat B15, το πιο ανθεκτικό smartphone της αγοράς.

Στα χέρια μας το κινητό της Caterpillar… δεν πέρασε πολύ καλά!

Το υποβάλαμε σε σκληρές δοκιμασίες τις οποίες μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί!

Άντεξε; Δείτε το βίντεο!

Να σημειώσω ότι το κινητό είναι απίστευτα στιβαρό και πιστεύω ότι κάποιος ο οποίος εργάζεται για παράδειγμα σε οικοδομές, εργοτάξια κλπ ή έχει για χόμπι του το ψάρεμα, το σκι ή άλλα extreme sports μπορεί να νιώθει ασφαλής ότι το κινητό αντέχει και δε θα πάθει τίποτα με την πρώτη πτώση ή με λίγο νερό που θα “φάει”.

Στις δοκιμές μας το ταλαιπωρήσαμε λίγο παραπάνω, με συνεχόμενες πτώσεις και αρκετό ψέκασμα με νερό.

Όπως θα δείτε το Cat B15 σε κάποια πτώση “ξεκούμπωσε” λίγο το καπάκι του και σε κάποια άλλη άνοιξε εντελώς, κάτι που δε θα έπρεπε να συμβεί. Μπορεί να έφταιξε το γεγονός ότι στο Cat B15 που είχα στη διάθεσή μου η ασφάλεια στο πίσω μέρος δεν έκλεινε εντελώς, όμως υπήρξε πτώση που το πίσω κάλυμμα ξεκούμπωσε από τη μέση προς τα πάνω και όχι χαμηλά που βρίσκεται η ασφάλεια.

Είδα όμως για παράδειγμα το βίντεο που ανέβασε ο Κώστας από το techblog, όπου επίσης το πίσω κάλυμμα άνοιξε σε κάποια φάση και το κινητό πήρε νερό.

Πιστεύω όμως ότι σε καθημερινή χρήση και πτώσεις το κινητό αντέχει χαλαρά και δεν θα σας προδώσει.

Ακολουθούν hands on photos:

Κλείνοντας, εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς “Τα αξίζει τα λεφτά του”;

Το Cat B15 πωλείται αυτή τη στιγμή στα καταστήματα στην τιμή των 349 ευρώ. Είναι ένα σεβαστό ποσό, με το οποίο όμως αγοράζεις ένα κινητό το οποίο και αντέχει όσο κανένα άλλο αυτή τη στιγμή, αλλά και έχει τις δυνατότητες ενός smartphone.

Συνεπώς πιστεύω ότι αν ψάχνεις να πάρεις ένα ανθεκτικό κινητό το οποίο δε θα τρέμεις κάθε φορά που σου πέφτει κάτω μη τυχόν δεις την οθόνη σπασμένη σε χίλια κομμάτια και θες παράλληλα να σερφάρεις άνετα στο ίντερνετ και να χρησιμοποιείς τα social media και να κάνεις οτιδήποτε άλλο κάνεις με ένα smartphone, τότε “χτύπα το”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.