XBLOG logo @2x

Carrera, Νέα συλλογή γυαλιών ηλίου

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή γυαλιών της Carrera παρουσίασε γυαλιά ηλίου και οράσεως που αντικατοπτρίζουν την αγωνιστική διάθεση της μάρκας.

Η Carrera αντλεί την έμπνευσή της από την πλούσια κληρονομιά της στη μόδα και τον αθλητισμό με σκοπό τη δημιουργία μιας αποκλειστικής συλλογής με ισχυρή προσωπικότητα, κομψές λεπτομέρειες και μοναδικό στυλ, που ενσωματώνει τέλεια τις βασικές σχεδιαστικές αρχές της μάρκας.

Δείτε τη νέα συλλογή και… stay tuned, αφού τις επόμενες μέρες έρχεται διαγωνισμός εδώ στο xblog.gr με δώρο υπέροχα γυαλιά ηλίου Carrera!

Icons

Χάρη στο διαχρονικό τους σχέδιο, τα μοντέλα αυτά αποτελούν έναν έξοχο συνδυασμό αυθεντικότητας και επιδέξιας κατασκευαστικής αρτιότητας.

Carrera 84/S – Special Edition

Carrera 84/S – Special Edition

Αυτά τα unisex γυαλιά ηλίου από ασετάτ τύπου πιλότου, αποτελούν τη νέα έκδοση ενός εμβληματικού μοντέλου, που προέρχεται κατευθείαν από τα αρχεία της μάρκας. Ο σκελετός οφείλει την παγκόσμια φήμη του στο «Downhill Racer», μία ταινία του 1969 όπου πρωταγωνιστεί ο νεαρός Robert Redford που φοράει τα περίφημα αυτά γυαλιά ηλίου.

Ο σκελετός με τριπλή στρώση ασετάτ διαθέτει χρωματικούς συνδυασμούς που αντικατοπτρίζουν το πάθος του οίκου για τον κόσμο του αθλητισμού: μαύρο-λευκό-γκρι, μπλε-ιβουάρ-κόκκινο και αβάνα.

Carrera 85/S

Carrera 85/S

Το unisex αυτό μοντέλο αναδεικνύει την συνύπαρξη των υλικών ανάμεσα στη μετώπη από Optyl και τους εξαιρετικά λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες, καθώς επίσης και τις λεπτές, φίνες λεπτομέρειες που αποτελούν μέρος της στυλιστικής κληρονομιάς της μάρκας.
Χάρη στο στυλ πιλότου (aviator), τη διπλή γέφυρα με τη μεταλλική πλακέτα στο επάνω εμπρόσθιο προφίλ και το χαραγμένο λογότυπο της Carrera, αυτά τα γυαλιά ηλίου αποτελούν τη σύγχρονη μορφή των αυθεντικών γυαλιών ηλίου τύπου “Captain” της μάρκας, ένα μοντέλο που έγραψε ιστορία. Διατίθενται σε μία κλασική παλέτα χρωμάτων, μαύρο-ρουτένιουμ, αβάνα-χρυσό, οπάλ-μαύρο και γκρι-μαύρο.

Muses

Ένας εμπνευσμένος συνδυασμός μόδας και στυλ, το νέο αυτό μοντέλο με το μοναδικό του σχεδιασμό, όχι απλώς ακολουθεί, αλλά καθορίζει τις τάσεις της μόδας.

Carrera 6014/S

Carrera 6014/S

Αποκλειστικά και μοναδικά, τα γυναικεία αυτά γυαλιά ηλίου επιδεικνύουν μία ελκυστική και νεανική διάθεση. Η τονισμένη, ελαφρώς στρογγυλεμένη μετώπη από Optyl – η οποία συνδυάζεται άψογα με τους επίπεδους μεταλλικούς βραχίονες- κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου. Διαθέσιμο σε μία εκθαμβωτική σειρά μοντέρνων αποχρώσεων: κόκκινο κεραμιδί-χρυσό, λευκό-ασημί, μπλε-χρυσό χαλκού, μαύρο-ρουτένιουμ, αβάνα-χρυσό, μωβ-ασημί, ροζ-χρυσό, μπλε αεροπορίας-ανοιχτό χρυσαφί.

Craze

Χάρη στον νεανικό, μοντέρνο σχεδιασμό και τα τολμηρά και έντονα χρώματα, η σειρά γυαλιών ηλίου Craze παρουσιάζει πρωτοποριακά μοντέλα με φουτουριστικές εμπνεύσεις που προορίζονται να αποτελέσουν το απόλυτο, απαραίτητο αξεσουάρ.

Carrera 5012/S

Carrera 5012/S

Το πρόσφατο αυτό unisex μοντέλο Carrera Craze διαθέτει έναν ελκυστικό συνδυασμό αντιθέσεων σε υλικά, σχήματα και χρώματα, εμπνευσμένα από την αρχική συλλογή της μάρκας «Sunjet». Η εξαιρετικά επίπεδη στρογγυλή μετώπη από ατσάλι προσδίδει μία ελαφριά αίσθηση, ενώ το εσωτερικό των πλαστικών βραχιόνων είναι διακοσμημένο με το εμβληματικό ανάγλυφο λογότυπο Victory «C».

Αυτά τα γυαλιά ηλίου παρουσιάζονται σε μια ποικιλία έντονων χρωματικών αντιθέσεων (Colorblocked) ενώ διατίθενται επίσης με φακούς καθρέπτες: μαύρο-λευκό, μπορντώ-κυανό, γκρι-μπλε, μπεζ-κοραλλί πράσινο.

Carrera 5013/S

Carrera 5013/S

Με έναν εκπληκτικό συνδυασμό Optyl και μετάλλου, αυτά τα έντονα, ορθογώνια, unisex γυαλιά ηλίου έχουν χρωματικές αντιθέσεις ανάμεσα στη μετώπη και τους βραχίονες. Είναι διακοσμημένα με το εμβληματικό τραπεζοειδές λογότυπο Victory C, τη χαρακτηριστική υπογραφή της μάρκας. Οι τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων και οι φακοί καθρέπτες αποτελούν ένα δείγμα προκλητικής μόδας, όπως το διάφανο-κόκκινο κεραμιδί, μαύρο-καφέ, αβάνα-μαύρο, γκρι-μπορντώ, πράσινο-μπλε σκούρο και πορτοκαλί-μπλε.

Carrera 5015/S

Carrera 5015/S

Αυτά τα γυναικεία γυαλιά ηλίου είναι σχεδιασμένα για τους φανατικούς της μόδας που αναζητούν ένα μοντέρνο, παιχνιδιάρικο στυλ ώστε να αντικατοπτρίζει την τελευταία «τρέλα» της μόδας. Η ορθογώνια μετώπη από Optyl συνδυάζεται τέλεια με τους γεωμετρικούς βραχίονες και τα πλαστικά ακροβραχιόνια. Μία πρωτότυπη συνύπαρξη λαμπερών, ζωντανών αποχρώσεων, που περιλαμβάνει το μαύρο-καφέ, αβάνα-καφέ, πορτοκαλί-μπλε, πορτοκαλί-ροζ, κίτρινο-μπλε, πράσινο, πράσινο-μωβ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.