XBLOG logo @2x

Live Streaming: Πατρινό Καρναβάλι 2011

Τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, με τις εκδηλώσεις να κορυφώνονται στις πόλεις που διοργανώνουν καρναβάλια, με τις παρελάσεις των αρμάτων και των καρναβαλιστών! Στην Ελλάδα ο πρώτος προορισμός για καρναβάλι είναι η Πάτρα, με Ξάνθη, Ρέθυμνο, Νάουσα και άλλες πόλεις να ακολουθούν!

Στην Πάτρα σήμερα Σάββατο 5 Μαρτίου το βράδυ θα γίνει η βραδυνή ποδαράτη παρέλαση, ενώ την Κυριακή 6 Μαρτίου θα γίνει η μεγάλη παρέλαση που ξεκινάει από το πρωί – νωρίς το μεσημέρι και ολοκληρώνεται το βράδυ με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου!

Νυχτερινή Παρέλαση του Σαββάτου

Πρωταγωνιστές είναι οι ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού. Οι φωτισμοί, η γρήγορη ροή, τα χρώματα, ο αυθορμητισμός και το κέφι συνδυάζονται δίνοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα που δίνει λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του Σαββάτου. Οι συμμετέχοντες και οι θεατές εμπλέκονται μετά το τέλος της σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι, που συνεχίζεται όλη τη νύχτα στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας.

Μεγάλη Παρέλαση την Κυριακή

Η κορυφαία εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού. Προηγούνται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολουθούν χωρίς τελειωμό οι ομάδες του κρυμμένου θησαυρού. Παρά την ικανοποιητική ροή που επιτυγχάνεται η παρέλαση, λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων, διαρκεί αρκετές ώρες.

Διασχίζει την πόλη, παρακολουθείται από χιλιάδες θεατές στα πεζοδρόμια, τα μπαλκόνια των σπιτιών και τις κερκίδες και μεταδίδεται τηλεοπτικά, όπως κι αυτή του Σαββάτου, από το εθνικό δίκτυο.

Είναι η αποκορύφωση του καρναβαλικού κεφιού, της ευρηματικότητας, της δημιουργίας, της νεανικής ορμής και της έμπνευσης που πλημμυρίζει σαν χείμαρρος τους δρόμους συντονίζοντας την πόλη όλη στους παλμούς του καρναβαλοδρομέα – πρωταγωνιστή.

Live Streaming: Δείτε ζωντανά τις παρελάσεις!

Αν δεν καταφέρατε να βρεθείτε στην Πάτρα για να συμμετάσχετε ή να παρακολουθήσετε από κοντά το Πατρινό Καρναβάλι 2011 δεν πειράζει!

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το live streaming που προσφέρει το carnivalpatras.tv!

Και η νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου αλλά και η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα μεταδοθούν ζωντανά από το carnivalpatras.tv, όπου μπορείτε επίσης να βλέπετε συνεχώς βίντεο από εκδηλώσεις που γίνονται αυτό το διάστημα στο πλαίσιο του καρναβαλιού!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.