XBLOG logo @2x

Πάνω από 10.000.000 συναλλαγές στο δίκτυο της Cardlink το μήνα Ιούνιο

Η Cardlink ανακοινώνει ότι το δίκτυο των τερματικών της επεξεργάστηκε για πρώτη φορά πάνω από 10.000.000 επιτυχημένες συναλλαγές μέσα σε ένα μήνα. Το πλήθος αυτό είναι το υψηλότερο που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί και αντιστοιχεί σε μηνιαίες συναλλαγές ύψους άνω των €700 εκ., το οποίο επίσης αποτελεί νέο ρεκόρ για το δίκτυο της Cardlink.

Ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink, δήλωσε: «Ο Ιούνιος 2015 ήταν ο τελευταίος μήνας πριν από την επιβολή των capital controls που ήταν η αφορμή για την έκρηξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα. Σχεδόν το 25% από τις 10 εκ. συναλλαγές του Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 45.000 νέα τερματικά της Cardlink που εγκαταστάθηκαν μέσα στους 12 τελευταίους μήνες. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν από 3,3 εκ. διαφορετικές κάρτες, σε σχέση με 1,6 εκ. διαφορετικές κάρτες για τον περσινό Ιούνιο, γεγονός που δείχνει την επίσης σημαντική αύξηση στην ενεργοποίηση και χρήση καρτών.»

Τα τερματικά POS της Cardlink απευθύνονται σε τράπεζες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και αποτελούν το πιο ευέλικτο εργαλείο για την πραγματοποίηση συναλλαγών. Τα τερματικά της Cardlink δέχονται όλες τις κάρτες όλων των τραπεζών και υποστηρίζουν στο ίδιο τερματικό όλες τις συνεργασίες των επιχειρήσεων με τις τράπεζες για την αποδοχή συναλλαγών με κάρτες. Διατίθενται ενσύρματα, ασύρματα και σε μορφή mobile POS (mPOS) για συναλλαγές από έξυπνα κινητά/ταμπλέτες, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών των επιχειρήσεων.

Ο Γιώργος Δρυμιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε: «Το τοπίο των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα έχει αλλάξει ριζικά και έχουμε μπροστά μας μια μοναδική ευκαιρία. Οι καταναλωτές, αλλά και οι επιχειρήσεις, έχουν αναγνωρίσει την ευκολία και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών και μήνα με το μήνα πραγματοποιούν όλο και περισσότερες συναλλαγές με κάρτες, κερδίζοντας συνεχώς μερίδιο στο σύνολο της κατανάλωσης. Εμείς στην Cardlink θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην επέκταση του δικτύου μας, ώστε να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της Ελληνικής Οικονομίας.»

Διάβασε επίσης: Η Cisco δημιουργεί τη «Μηχανή του Χρόνου για το Data Center»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.