XBLOG logo @2x

H Canon επιδεικνύει την ευελιξία και την ποιότητα απεικόνισης του προβολέα XEED WUX6010 με τεχνολογία LCOS

Στην πρόσφατη έκθεση Hxos Eikona Show 2016, η Canon επέδειξε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LCOS και των μοναδικών καινοτομιών της Canon στην τεχνολογία προβολέων Canon XEED παρουσιάζοντας τον XEED WUX 6010.

Με φωτεινότητα 6000 ANSI lumens, δυνατότητα χρήσης εναλλάξιμων φακών Canon, ανάλυση WUXGA (1920 x 1200 pixels) και σχεδίαση που επιτρέπει την τοποθέτηση και τη χρήση του σε ένα μεγάλο εύρος εγκαταστάσεων, ο XEED WUX 6010 δημιουργεί εντυπωσιακή εικόνα σε διαστάσεις που φθάνουν έως και 15 μέτρα.

Ο XEED WUX6010 διαθέτει:
• εξαιρετική ευκρίνεια της τεχνολογίας LCOS, χωρίς τις ορατές ατέλειες όπως η εμφάνιση πλέγματος ή η περιορισμένη χρωματική πιστότητα που συναντώνται σε ανταγωνιστικές τεχνολογίες
• προηγμένα οπτικά συστήματα στους φακούς Canon με τεχνολογίες lens shift
• υψηλή χρωματική πιστότητα ακόμα και σε μεγάλο βαθμό μεγέθυνσης
• εξαιρετικά ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας
Έτσι, μπορεί να ανταποκριθεί με άνεση στις ανάγκες εγκαταστάσεων προβολής σε εταιρικούς χώρους ή εκδηλώσεις.

Ο κ. Δρόσος Δρόσος, Canon Business Development Manager, δήλωσε σχετικά: «Οι επισκέπτες της έκθεσης εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα απεικόνισης του XEED WUX6010. Η διαπίστωση αυτή οφείλεται ακριβώς στις προηγμένες τεχνολογίες απεικόνισης της Canon και επιβεβαιώνει την εξαιρετική ευελιξία του WUX6010 για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών απεικόνισης».

Ο προβολέας διαθέτει επιπλέον δικτύωση HDBasedT και δυνατότητα προσομοίωσης DICOM η οποία τον καθιστά κατάλληλο για εφαρμογές ιατρικής απεικόνισης. Με δυνατότητες ρύθμισης της απεικόνισης γκρι και της καμπύλης gamma σε περιβάλλοντα DICOM ,ο προβολέας μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ιατρικών εφαρμογών. Με την τεχνολογία Picture by Picture control, ο XEED WUX 6010, όπως και άλλοι προβολείς της ίδιας οικογένειας, μπορεί να προβάλει ταυτόχρονα εικόνα από 2 πηγές, η μία εκ των οποίων ρυθμισμένη κατά DICOM ενώ η δεύτερη σε μορφή πλήρους χρωματικής απεικόνισης κατά sRGB. Με τον τρόπο αυτό, καθίσταται μια εξαιρετική επιλογή για εκπαιδευτικές ιατρικές ανάγκες και ευρύτερες ανάγκες στην αγορά της εκπαίδευσης.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Ο προβολέας είναι άμεσα διαθέσιμος από τους συνεργάτες της Canon, ενώ η ενδεικτική τιμή λιανικής μαζί με τον standard φακό του είναι 4.990 ευρώ. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει ΦΠΑ.

Η Canon προσφέρει τρία χρόνια εγγύησης για τον XEED WUX 6010, ενώ στα 3 έτη μπορεί να επεκταθεί δωρεάν και η εγγύηση της λάμπας (από την τυπική 90 ημερών). Η επέκταση πραγματοποιείται με την διαδικασία δήλωσης (registration) του προβολέα στις πρώτες 60 ημέρες από την αγορά του.

Περισσότερες πληροφορίες για τον XEED WUX6010 αλλά και όλο τo φάσμα των προβολέων της Canon μπορούν να βρεθούν στο website της Canon, www.canon.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.