XBLOG logo @2x

Η Canon ανακοινώνει τον PIXMA G4400, έναν νέο εκτυπωτή 4-σε-1 με αναπληρούμενο δοχείο μελανιού

H Canon αποκαλύπτει τον εκτυπωτή 4-σε-1 PIXMA G4400. Είναι ιδανικός για μικρές επιχειρήσεις ή χρήση σε οικιακό γραφείο και πρόκειται για το νεότερο μοντέλο της εταιρείας που κάνει χρήση του αυθεντικού συστήματος συνεχούς παροχής μελανιού της Canon (Canon Genuine Continuous Ink Supply System – CISS), αφού χρησιμοποιεί αναπληρούμενα δοχεία μελανιού για εκτύπωση μεγάλου όγκου εγγράφων, με τα οποία μειώνεται σημαντικά το κόστος αγοράς αναλωσίμων. Με δυνατότητα εκτύπωσης μέχρι και 7.000 σελίδων με ένα μόνο σετ φιαλιδίων έγχρωμου μελανιού, ή μέχρι 6.000 σελίδες για το φιαλίδιο μαύρου μελανιού1 , ο νέος εκτυπωτής προσφέρει ένα εξαιρετικά μικρό κόστος ανά σελίδα. Όχι μόνο κρατά το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, αλλά οι εκτυπώσεις διακρίνονται για την εξαιρετικά υψηλή τους ποιότητα, καθώς το μαύρο μελάνι χρωστικής (pigment) παρέχει πολύ ευκρινές κείμενο και τα έγχρωμα μελάνια βαφής (dye) χαρίζουν έντονους τόνους σε έγγραφα και φωτογραφίες.

Ο Canon PIXMA G4400 περιλαμβάνει και έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων που διευκολύνει την αντιγραφή, την αποστολή και λήψη φαξ και τη σάρωση, επιτρέποντας στον χρήστη να αντιγράψει και να σαρώσει μεγάλα έγγραφα με ταχύτητα και ευκολία.

Ποιοτικές εκτυπώσεις με μειωμένο κόστος και χρόνο

Ο PIXMA G4400 χρησιμοποιεί την τεχνολογία ανθεκτικής κεφαλής εκτύπωσης Canon FINE για εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας κάθε φορά, καθώς και τεχνολογία που αποτρέπει τον αέρα από το να διεισδύσει στους σωλήνες παροχής μελανιού, διασφαλίζοντας έτσι σταθερότητα, κάθε φορά που απαιτείται εκτύπωση σε μεγάλο όγκο. Η μηχανή εκτύπωσης προσφέρει ομαλές διαβαθμίσεις χρώματος και απόδοση μικρολεπτομερειών, κάτι το οποίο είναι ιδανικό για πολύπλοκα έγγραφα όπως είναι τα γραφιστικά σχέδια ή πανέμορφες φωτογραφίες, ενώ μπορεί και αποδίδει εκτυπώσεις χωρίς περιθώρια σε μέγεθος 4×6” και τετράγωνες εκτυπώσεις 5×5”.

Για μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου, τα δοχεία μελανιού τοποθετούνται έτσι ώστε η πρόσβαση να γίνεται από το εμπρόσθιο μέρος, και έτσι η επιθεώρηση του επιπέδου μελανιού είναι άμεση. Όταν έρθει η ώρα για αναπλήρωση, η μοναδική σχεδίαση φιαλιδίων της Canon εγγυάται καθαρή διαδικασία. Ο PIXMA G4400 περιλαμβάνει οθόνη LCD που καθοδηγεί τον χρήστη στη διαδικασία ρύθμισης, σύνδεσης και επιβεβαίωσης της σωστής αναπλήρωσης των μελανοδοχείων.

Ελευθερία στη σύνδεση

Ο PIXMA G4400 δίνει ελευθερία στη σύνδεση, καθώς διαθέτει Wi-Fi, υποστηρίζοντας τα πρότυπα σύνδεσης Apple Airprint™, Mopria για Android™, Windows 10 Mobile™ ή τη δωρεάν ειδική εφαρμογή Canon PRINT, που είναι συμβατή με iOS και Android. Ο εκτυπωτής, σας επιτρέπει να αποστέλλετε μια σάρωση απευθείας στη φορητή συσκευή. Όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου ή μακριά από το σπίτι, η εφαρμογή Canon PRINT επιτρέπει την αξιοποίηση του cloud printing για την αποστολή εγγράφων και φωτογραφιών οπουδήποτε στον κόσμο, καθώς και την απομακρυσμένη εκτύπωση από δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Instagram™, το Google Drive™, το Facebook™, το Dropbox™ και άλλα.

Δημιουργικότητα και απλότητα

Ο PIXMA G4400 διατηρεί συμβατότητα με το Canon Easy-PhotoPrint+. Πρόκειται για software που είναι προσβάσιμο μέσω tablet ή web browser, και επιτρέπει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας, αλλά και διόρθωσής τους πριν την εκτύπωση, δίνοντας τη δυνατότητα για δημιουργία ευχετήριων καρτών, ημερολογίων και άλλων ανάλογων έργων. Ο νέος εκτυπωτής είναι εφοδιασμένος, επίσης, με το Canon My Image Garden software, που δίνει τη δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη οργάνωση και εκτύπωση των φωτογραφιών. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα χρήσης του Creative Park, το οποίο λειτουργεί σε PC και έξυπνες συσκευές και βοηθά το χρήστη σε μια πλειάδα δημιουργικών εργασιών χειροτεχνίας.

Τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά:

• Πολυχρηστικός εκτυπωτής 4-σε-1 με αυτόματο τροφοδότη 20 φύλλων
• Χαμηλό κόστος εκτύπωσης. Χρώμα: 7.000 σελ.. Μαύρο: 6.000 σελ.1
• Εκτύπωση Wi-Fi και μέσω cloud από έξυπνες συσκευές
• Φωτογραφίες χωρίς περιθώρια διαστάσεων 10×15 cm (4×6”) σε περίπου 60 sec
• Μαύρο μελάνι χρωστικής για ευκρινές κείμενο και μελάνια χρώματος βαφής για εντυπωσιακές φωτογραφίες.
• Οθόνη LCD για εύκολη και γρήγορη χρήση

1. Ο παραγόμενος όγκος εκτυπωμένων σελίδων εκτιμάται βάσει της μεθοδολογίας μετρήσεων της Canon, σύμφωνα με τον πίνακα ISO/IEC 24712 και προσομοίωση με τα φιαλίδια αναπλήρωσης μελανιού μετά την αρχική ρύθμιση. Ο αριθμός των παραγόμενων σελίδων δεν πρέπει να υπολογίζεται συνδυαστικά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.