XBLOG logo @2x

Nέες φωτογραφικές μηχανές Canon EOS 77D και EOS 800D

Η Canon ανακοινώνει δύο νέες φωτογραφικές μηχανές DSLR που προστίθενται στην οικογένεια EOS – την EOS 77D και την EOS 800D. Συνδυάζοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες απεικόνισης, όπως τον αισθητήρα τύπου APS-C CMOS στα 24,2 megapixels και τον επεξεργαστή DIGIC 7, η EOS 77D προσφέρει κορυφαία απόδοση και πλήρη έλεγχο και είναι ιδανική αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε τον φωτογραφικό σας εξοπλισμό και να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας, ενώ η EOS 800D είναι εξαιρετικός σύντροφος στα πρώτα σας βήματα στον κόσμο των DSLR. Μαζί με τις μηχανές, η Canon διαθέτει τον φακό EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM – τον μικρότερο μη συμπτυσσόμενο φακό κιτ για DSLR σε αυτό το εστιακό εύρος – όπως και το Remote Controller BR-E1, ένα τηλεχειριστήριο που είναι ιδανικό για λήψεις χωρίς οπτική επαφή, μέχρι και 5 μέτρα μακριά.

Ποιότητα, λεπτομέρεια και ταχύτητα
Με την ίδια τεχνολογία αισθητήρα που συναντάται στην εμβληματική EOS 80D και τον πιο προηγμένο επεξεργαστή της Canon, DIGIC 7, και οι δύο φωτογραφικές μηχανές συλλαμβάνουν εικόνες εντυπωσιακής ποιότητας, με πλουσιότερη λεπτομέρεια, ενώ διαθέτουν την ταχύτητα που τους επιτρέπει να αποτυπώνουν κρυστάλλινη εικόνα. Οι μηχανές διαθέτουν το ταχύτερο σύστημα αυτόματης εστίασης στον κόσμο, σε κατάσταση Live View2, με χρόνο εστίασης μόλις 0,03 δευτερόλεπτα, και έτσι αποδίδουν με ύψιστη ακρίβεια, έχοντας τη δυνατότητα να φωτογραφίζουν με ρυθμό 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο, καδράροντας τα γρήγορα κινούμενα αντικείμενα με ευκολία.

Για τις λήψεις σε χαμηλό φωτισμό, από την αυγή μέχρι το σούρουπο, οι μηχανές σας επιτρέπουν να φωτογραφίζετε με ευαισθησία ISO 25,600 – που επεκτείνεται στο 51,200 – και να τραβάτε κάθε φωτογραφία χωρίς κόπο. Σε ορισμένες λήψεις η λεπτομέρεια είναι το παν, και με 45 σημεία αυτόματης εστίασης τύπου σταυρού, οι μηχανές εστιάζουν ταχύτατα, ακολουθούν τα αντικείμενα με ακρίβεια και λαμβάνουν εικόνες με μέγιστη λεπτομέρεια. Και οι δύο μηχανές διαθέτουν σύστημα φωτομέτρησης 7560-pixel RGB+IR για την ανίχνευση δυσδιάκριτων λεπτομερειών, όπως ο χρωματικός τόνος της επιδερμίδας, και εκτιμούν με ακρίβεια τα επίπεδα έκθεσης.

Βίντεο με άρωμα Χόλυγουντ
Μπορείτε να καταγράψετε εξαιρετικά επίπεδα λεπτομέρειας και ομαλής κίνησης σε όλες σας τις ταινίες, όπως ακριβώς και στις στατικές εικόνες, βιντεοσκοπώντας γρήγορα κινούμενα θέματα σε ανάλυση Full HD 60p με δυνατότητα κινηματογραφικής λήψης HDR. Είτε βρίσκεστε σε σαφάρι, σε αθλητικά γεγονότα ή ηλιόλουστες σκηνές στην παραλία, το σύστημα Dual Pixel CMOS AF παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα και εστιάζει με ομαλό τρόπο, προσφέροντας βίντεο επαγγελματικής ποιότητας. Για κινηματογράφηση εν κινήσει, το σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων εξομαλύνει την κίνηση της μηχανής, όταν την κρατάτε με τα χέρια.

Για τον πλήρη έλεγχό της, η EOS 77D διαθέτει πλήρες σύστημα χειρισμού με δύο περιστροφικά χειριστήρια, με τα οποία ρυθμίζετε λειτουργίες όπως την ταχύτητα διαφράγματος και κλείστρου, ενώ η οθόνη LCD στο επάνω μέρος, σας επιτρέπει να βλέπετε κάθε ρύθμιση. Για φωτογράφους με λιγότερη εμπειρία, η EOS 800D είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο, ώστε το σύστημα διεπαφής της να σας διδάσκει πως λειτουργούν οι ρυθμίσεις της, καθώς τη χρησιμοποιείτε, βελτιώνοντας έτσι τις φωτογραφίες σας και βοηθώντας σας να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας.

Φωτογραφήστε, συνδεθείτε, μοιραστείτε
Οι λειτουργίες NFC και Wi-Fi σας επιτρέπουν να μοιράζεστε με ευκολία τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας μέσω συμβατών “έξυπνων” συσκευών, ή με τη βοήθεια του εξαρτήματος Canon Connect Station, πριν τις επεξεργαστείτε και τις μοιραστείτε με όλον τον κόσμο. Για επίτευξη μόνιμης σύνδεσης, η λειτουργία Bluetooth σας επιτρέπει να βλέπετε τις φωτογραφίες σας χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε τη μηχανή από την τσάντα σας, και σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε από απόσταση μέσω “έξυπνης” συσκευής ή μέσω του νέου τηλεχειριστηρίου Remote Controller BR-E1.

Επεκτείνετε το φωτογραφικό σας εύρος
Ο νέος φακός κιτ EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM αποτελεί τον ιδανικό φακό, με τον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε, αλλά και να συμπληρώσετε το δικό σας σύστημα DSLR, χάρη στη δυνατότητα να φωτογραφίζετε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, από τοπία μέχρι και πορτρέτα. Αποτελεί τον μικρότερο1 φακό της κατηγορίας του και διαθέτει σύστημα σταθεροποίησης 4 στοπ, για σταθερές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό σε όλο το εστιακό εύρος, καθώς και κυκλικό διάφραγμα 7 λεπίδων, με αποτέλεσμα ένα όμορφο εφέ φλουταρίσματος του παρασκηνίου στα πορτρέτα. Ο σερβομηχανισμός αυτόματης εστίασης (Servo AF) διαθέτει σχεδόν αθόρυβο μηχανισμό βηματικού μοτέρ (STM) και έτσι είναι ιδανικό για βιντεοσκόπηση χωρίς να καταγράφεται ανεπιθύμητος θόρυβος από τη λειτουργία της μηχανής.

Βασικά χαρακτηριστικά ΕOS 77D:
• Διαισθητικός χειρισμός
• Ανάλυση 24,2 megapixels
• Εύκολη εστίαση 45 σημείων τύπου σταυρού (Cross Type)
• Ασύρματος έλεγχος και διαμοιρασμός Bluetooth με “έξυπνες” συσκευές
• Σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS AF για ομαλή, γρήγορη και ακριβή εστίαση σε βίντεο

Βασικά χαρακτηριστικά ΕOS 800D:
• Ποιοτική εικόνα DSLR χάρη στον αισθητήρα APS-C στα 24,2 megapixels
• Οπτικό σκόπευτρο (viewfinder) και περιστρεφόμενη οθόνη αφής τύπου Vari-angle
• Εύκολος ασύρματος διαμοιρασμός των εικόνων σας με τις “έξυπνες” συσκευές σας
• Αυτόματη εστίαση 45 σημείων τύπου σταυρού και το ταχύτερο, παγκοσμίως2, σύστημα αυτόματης εστίασης σε κατάσταση άμεσης προεπισκόπησης (live view)
• Ύψιστης λεπτομέρειας βίντεο Full HD και άνετη βιντεοσκόπηση

Βασικά χαρακτηριστικά ΕF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM:
• Ευέλικτο εύρος ζουμ 18-55mm
• Μήκος 61,8mm και βάρος μόλις 215g
• Σύστημα σταθεροποίησης 4 στοπ
• Σύστημα αυτόματης εστίασης STM
• Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Βασικά χαρακτηριστικά Remote Controller BR-E1:
• Συνδεσιμότητα Bluetooth
• Εμβέλεια 5m από όλες τις πλευρές
• Εύχρηστα χειριστήρια
• Λήψη φωτογραφιών και βίντεο
• Έλεγχος εστίασης και ζουμ

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.