XBLOG logo @2x

Canon EOS 60D, DSLR με οθόνη ρυθμιζόμενης κλίσης

Την διάθεση της Canon EOS 60D ανακοίνωσε η Intersys, επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων απεικόνισης της Canon στην Ελλάδα. Πρόκειται για την νέα ημιεπαγγελματική φωτογραφική DSLR, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την EOS 50D και είναι σχεδιασμένη για φωτογράφους που θέλουν να αξιοποιήσουν σε ανώτερο επίπεδο τις δυνατότητές τους.

Η Canon EOS 60D προσφέρει υψηλή απόδοση, μια σειρά δημιουργικών λειτουργιών, οθόνη LCD ρυθμιζόμενης κλίσης και βελτιωμένη εργονομία, δίνοντας έτσι στους «εραστές της εικόνας» την ευκαιρία για λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών και βίντεο πλήρους υψηλής ευκρίνειας (HD), για μοναδικά και ευφάνταστα αποτελέσματα!

Χαρακτηριστικά της Canon EOS 60D

  • Αισθητήρας CMOS APS-C 18MP
  • Προηγμένες δημιουργικές δυνατότητες
  • Οθόνη LCD πολλαπλής γωνίας θέασης 7,7 εκ. (3.0”) αναλογίας 3:2
  • Λήψη βίντεο Full HD
  • Επεξεργαστής DIGIC 4
  • Ταχύτητες ISO 100-6400, H:12800
  • Λήψη 5, 3 καρέ/δευτ. έως και 58 JPEG φωτογραφιών
  • Σύστημα AF 9 σημείων τύπου σταυρού
  • Dual-layer αισθητήρας iFCL φωτομέτρησης 63 ζωνών

Canon EOS 60D

Με αισθητήρα APS-C 18 MP, η EOS 60D προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα λεπτομέρειας και μεγέθυνση 1,6x φορές της εστιακής απόστασης του φακού για φωτογραφίες μεγέθους αφίσας, σε πολλές διαφορετικές αναλογίες όψης. Η πανίσχυρη τεχνολογία DIGIC 4 της Canon επεξεργάζεται ταχύτατα τις πληροφορίες εικόνας, που αιχμαλωτίζονται από την τετρακάναλη έξοδο του αισθητήρα CMOS, προσφέροντας εκπληκτική αναπαραγωγή χρωμάτων, αλλά και υψηλή ταχύτητα λήψης στα 5,3fps (frame per second) σε διαδοχικές λήψεις 58 φωτογραφιών JPEG σε πλήρη ανάλυση.

Η βασική ταχύτητα ISO των 100-6400 μπορεί να επεκταθεί στα 12800, δίνοντας ομαλές φωτογραφίες με ελάχιστο θόρυβο, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ένα σύστημα AF 9-σημείων, τύπου σταυρού, προσφέρει επίσης γρήγορη και ακριβή εστίαση, με υπερευαίσθητο κεντρικό σημείο για φακούς γρηγορότερους από από f/2.8, επιτρέποντας στους φωτογράφους να δημιουργήσουν ρηχό βάθος πεδίου, κατά τη λήψη ενός πορτρέτου ή την πραγματοποίηση μιας ατμοσφαιρικής φωτογράφησης.

Η EOS 60D διαθέτει το σύστημα φωτομέτρησης iFCL της Canon, που πρωτοπαρουσιάστηκε στην πασίγνωστη EOS 7D, με Dual-Layer αισθητήρα 63 ζωνών. Οι πληροφορίες για τη θέση του θέματος προς φωτογράφηση συγκεντρώνονται από το σύστημα AF και συνδυάζονται με την ανάγνωση χρώματος και φωτεινότητας για διαρκείς, ακριβείς λήψεις, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. O Ενσωματωμένος Πομπός Speedlite παρέχει -εντός μηχανής- τον έλεγχο πολλαπλών μονάδων φλας EX για πιο δημιουργικό φωτισμό.

Την Canon EOS 60D θα την βρείτε στα καταστήματα στην τιμή των 1.000 ευρώ περίπου (μόνο σώμα, χωρίς φακό).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.