XBLOG logo @2x

Η Canon επιστρέφει μέχρι και €300 με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων ψηφιακής εικόνας

Με το σύνθημα «μοιραστείτε απίστευτες λήψεις, όπου κι αν θέλει το καλοκαίρι να σας ταξιδέψει», η Canon δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους. Εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών, οι πελάτες της Canon μπορούν να αγοράσουν επιλεγμένα φωτογραφικά προϊόντα Canon και με κάθε αγορά θα τους επιστραφεί ένα χρηματικό ποσό που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα €300. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια αφορούν φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ τους, φωτογραφικούς εκτυπωτές, ψηφιακές βιντεοκάμερες, καθώς και πολυσυσκευές εκτύπωσης.

Η προωθητική καμπάνια είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Ιουλίου και οι καταναλωτές που θα αγοράσουν ένα από τα καινούρια και γνήσια προϊόντα Canon δηλώνουν τη συμμετοχή τους στη διεύθυνση http://www.canοn.gr/cashback/, υποβάλλοντας, στο κάτω μέρος της σελίδας, το σχετικό αίτημα και αμέσως κατοχυρώνεται το ποσό επιστροφής που δικαιούνται.

Οι πελάτες που θέλουν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη ενέργεια, πρέπει να πραγματοποιήσουν την αγορά τους σε μία από τις παρακάτω αλυσίδες καταστημάτων: Πλαίσιο, Dixons-Κωτσόβολος, Media Markt, Public, τα φωτογραφικά καταστήματα: Αγγελόπουλος, Γαλαίος, Γεραμάς, Γιαννάτος, Καλαβρέντζος, Κατερέλος, Μαγρίζος, Παπαδάκης, Ρεπέλλας, Σταυρινάκης, e-Galaxy, Photoagora, ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα: You.gr.

Αναλυτικά, τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια επιστροφής χρημάτων της Canon, καθώς και οι όροι και οι προϋποθέσεις της, βρίσκονται στη διεύθυνση http://www.canοn.gr/cashback/.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.