XBLOG logo @2x

BlackBerry Storm: Με 399 ευρώ από την Vodafone

Όπως είχαμε γράψει λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, η Vodafone αναμενόταν να φέρει αποκλειστικά το BlackBerry Storm στην Ελλάδα, μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της. Εδώ και μερικές μέρες, λοιπόν, η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα το λανσάρισμα του νέου BlackBerry.

«Οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι με το Storm, γεγονός που αποδεικνύεται από το μεγάλο αριθμό των ατόμων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εξακολουθούμε να λαμβάνουμε δηλώσεις ενδιαφέροντος και χαιρόμαστε που οι πελάτες ανταποκρίνονται με τέτοιο ενθουσιασμό», δήλωσε ο Matt Williams, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων και Υπηρεσιών της Vodafone.

«Οι πελάτες μας θέλουν μια μοναδική συσκευή, η οποία θα τους προσφέρει την πιο ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία γραπτής επικοινωνίας, μέσω e-mail και γνωστών messaging κοινοτήτων, σε συνδυασμό με όλα τα επιθυμητά χαρακτηριστικά ενός smartphone και όλα αυτά σε προσιτή τιμή. Το Blackberry Storm, που είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη Vodafone και θα διατίθεται από όλο το δίκτυό της, προσφέρει όλα αυτά και πολύ περισσότερα, και θα δώσει απίστευτη δύναμη στα χέρια των πελατών μας για να ζήσουν τη στιγμή», δήλωσε επίσης ο κ. Williams.

Το BlackBerry Storm smartphone, που αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στη Vodafone και τη RIM, επεκτείνει τις προσδοκίες που έχουν οι πελάτες από ένα BlackBerry – ένα καινοτόμο τηλέφωνο με πρωτοποριακές λειτουργίες αποστολής και λήψης e-mail, μηνυμάτων, πολυμέσων, δυνατότητα πλοήγησης στο Διαδίκτυο – και δίνει πρωτόγνωρη διάσταση στην εμπειρία αυτή με την εισαγωγή μίας επαναστατικά μεγάλης οθόνης αφής και ενός εικονικού πληκτρολογίου.

Η τιμή του θα έλεγα ότι είναι αρκετά δελεαστική, σε σχέση με αρκετά άλλα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Χωρίς συμβόλαιο, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε δικό σας το Storm με 399 ευρώ.

Αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά εδώ.

Τις τελευταίες μέρες έχω κολλήσει αρκετά με το BlackBerry Bold, αλλά δυστυχώς η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή. Μια από τις επόμενες μέρες θα περάσω από κάποιο κατάστημα Vodafone να δω και το Storm από κοντά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.