XBLOG logo @2x

BlackBerry Storm αποκλειστικά από τη Vodafone

Εδώ και μερικές μέρες η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές του BlacBerry Storm να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε να είναι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν το πρώτο BlackBerry με οθόνη αφής.

Θα περιμένατε ότι το BlackBerry Storm μπορεί μόνο να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα email από διάφορους λογαριασμούς. Στην πραγματικότητα όμως έχει να δώσει πολλά περισσότερα.

Δείτε την οθόνη soft-touch που ανταποκρίνεται στις εντολές των δακτύλων σας, την 3,25″ οθόνη υψηλής ανάλυσης που ζωντανεύει τις φωτογραφίες και περιηγηθείτε στο internet με τη σύνδεση 3G με πολύ γρήγορες ταχύτητες.

Όταν θέλετε να συντάξετε ένα μήνυμα, έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία στυλ πληκτρολογίου. Επιλέξτε το SureType (με πρόβλεψη κειμένου) και το Multi-tap (πολλαπλό πάτημα πλήκτρου) σε κατακόρυφο προσανατολισμό, εάν θέλετε να γράψετε στα γρήγορα ένα μήνυμα ή γυρίστε το τηλέφωνο σε οριζόντιο προσανατολισμό και χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο QWERTY που βρίσκεται επάνω στην οθόνη για μεγαλύτερα μηνύματα.

Με το ενσωματωμένο GPS μπορείτε να εντοπίζετε με ακρίβεια την τοποθεσία σας και να ακολουθείτε τις διαδρομές σας ταχύτερα από ποτέ. Επιπλέον, όταν συνδυάζετε το GPS με χάρτες Find & Go, μπορείτε να εξοικονομείτε χρόνο και να διευκολύνετε τη ζωή σας με τις βήμα προς βήμα οδηγίες. Απλώς πληκτρολογήστε μια διεύθυνση και δείτε τη να ζωντανεύει στους χάρτες του κινητού σας τηλεφώνου, γρήγορα και άνετα.

Χάρη στην τεχνολογία HSDPA που διαθέτει (3G+), μπορείτε να περιηγείστε στο web με απίστευτη ταχύτητα και να κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Επίσης μπορείτε να συνδέσετε το νέο Storm με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας καλώδιο USB ή μέσω του Bluetooth 2.0.

Τέλος η 3,2 Megapixels κάμερα του Storm προσφέρει αρκετά ποιοτικές φωτογραφίες και σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.

Αν, λοιπόν, σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το δικό σας BlackBerry Storm δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το vodafone.gr και να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.