XBLOG logo @2x

BlackBerry DTEK70: Διέρρευσαν φωτογραφίες του τελευταίου κινητού της εταιρίας

Όπως έχει γίνει γνωστό, η BlackBerry σταμάτησε να σχεδιάζει και να παράγει νέα smartphones. Ωστόσο υπάρχει ένα τελευταίο κινητό που έχει φτιάξει αλλά δεν το έχει λανσάρει ακόμα – το BlackBerry DTEK70. Όπως καταλαβαίνετε, το DTEK70 (με κωδική ονομασία “Mercury”) είναι το αδερφάκι των DTEK50 και DTEK60 που παράγει η TLC.

Το BlackBerry DTEK70 είναι η εξέλιξη των Bold και για αυτό έρχεται με μια οθόνη αφής 4,5-ιντσών και φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο από κάτω της (επάνω στο κουμπί space υπάρχει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων). Ανάμεσα στην οθόνη και το πληκτρολόγιο βρίσκουμε τα κουμπιά πλοήγησης του Android. Φημολογείται ότι ενσωματώνει κορυφαίο hardware, όπως Snapdragon 821 chipset.

Το BlackBerry DTEK70 είναι το τελευταίο smartphone που έχει σχεδιάσει η καναδέζικη εταιρία. Τα επόμενα BlackBerry smartphones που θα κυκλοφορήσουν θα είναι κατασκευασμένα από τη κινέζικη κατασκευάστρια TLC η οποία λανσάρει και τα κινητά “Alcatel.” Αρχικά, το DTEK70 αναμενόταν να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017, όμως τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει τα σχέδια της εταιρίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.