XBLOG logo @2x

Η ναυαρχίδα BlackBerry DTEK60 έρχεται στην Ευρώπη με €600

BlackBerry DTEK60

Το BlackBerry DTEK60 πρόκειται να λανσαριστεί σύντομα στις Η.Π.Α. και στον Καναδά, και τώρα αποκαλύφθηκε ότι θα έρθει και στην Ευρώπη. Το γερμανικό Media Markt αποκάλυψε ότι το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει στη χώρα στις 25 Οκτωβρίου με τιμή €600.

Το BlackBerry DTEK60 είναι ένα smartphone της κινέζικης TCL (η εταιρία που βγάζει επίσης τα κινητά Alcatel) βασισμένο στο μοντέλο TCL 950. Το DTEK60 ενσωματώνει 5,5-ιντσών AMOLED οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560 pixels, Snapdragon 820 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.15 GHz, 4 GB μνήμη RAM και 32 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα.

Το BlackBerry DTEK60 είναι το δεύτερο smartphone στον κόσμο -μετά το DTEK50– που δεν κατασκευάζεται από την BlackBerry, αλλά κουβαλάει το ιστορικό όνομα της εταιρίας. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η καναδέζικη κατασκευάστρια παύει να παράγει τα δικά της smartphones και θα συνεργαστεί με εταιρίες, όπως η TCL, οι οποίες θα σχεδιάζουν, θα παράγουν και θα πουλάνε τα κινητά. Η BlackBerry απλά θα θέτει τις προδιαγραφές και θα έχει ένα κέρδος επειδή χρησιμοποιούν το όνομά της.

Το DTEK60 τρέχει το Android 6.0 και ενσωματώνει τις εφαρμογές της σουίτας BlackBerry Productivity & Security Suite, καθώς και το κουμπί BlackBerry Convenience Key για να ανοίγετε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε με ένα μόνο πάτημα. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει 21-megapixels κάμερα με PDAF laser auto focus, 8-megapixels εμπρόσθια κάμερα, 3,000 mAh μπαταρία και θύρα USB Type-C.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.