XBLOG logo @2x

Η BlackBerry ανακοίνωσε το DTEK50, το «ασφαλέστερο» κινητό στον κόσμο

Η BlackBerry ανακοίνωσε το BlackBerry DTEK50, αυτό που αποκαλεί ως «το πιο ασφαλές Android smartphone» στον κόσμο. Το DTEK50 είναι το δεύτερο κινητό της καναδέζικης κατασκευάστριας που βασίζεται στο Android μετά το Priv, όμως σε αντίθεση με το Priv, δεν διαθέτει πλήρες φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο και δεν είναι ναυαρχίδα.

Η BlackBerry αναφέρει ότι το DTEK50 είναι το «πιο ασφαλές Android smartphone» στον κόσμο, και για να διατηρήσει αυτόν τον ισχυρισμό στο μέλλον, θα δίνει update ασφαλείας στο κινητό όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το BlackBerry DTEK50 ενσωματώνει 5,2-ιντσών full HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 617 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 13-megapixel κάμερα, 8-megapixel εμπρόσθια κάμερα και 2,610 mAh μπαταρία. Έχει 3 GB μνήμη RAM και τρέχει το Android Marshmallow με stock UI και λογισμικό της BlackBerry.

BlackBerry DTEK50

Ο σχεδιασμός του κινητού είναι απλός και συνηθισμένος για κινητό Android. Σε κάποιους μπορεί να είναι οικείος επειδή, σύμφωνα με το ενημερωτικό site The Verge, το κινητό φτιάχνεται από την Alcatel και είναι βασισμένο στο design του Alcatel Idol 4.

Η BlackBerry έχει μια ιστορία και για το όνομα του κινητού. Αναφέρει ότι το “DTEK50” προέρχεται από την εφαρμογή DTEK του Priv. Το DTEK επιτρέπει στους χρήστες να διαχειριστούν με ευκολία τις ρυθμίσεις ασφαλείας του κινητού, οπότε πιστεύουν ότι ταιριάζει με την συσκευή.

Οι πωλήσεις του BlackBerry DTEK50 θα ξεκινήσουν σήμερα από την εταιρία. Θα έχει κόστος $299.99, ξεκλείδωτο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.